Alles over Marko Karelse

Gerecht van JRE-lid, Hunker in Sittard. Rund, pompoen, aubergine, mango, huacatay, taotjo

JRE Jongerenweek met koffieactie

Restaurants die aangesloten zijn bij de JRE houden in oktober hun jaarlijkse jongerenweek. Jeugdige gasten - tot en met 25 jaar - krijgen tijdens de...

Somm uit Uden. Witvis, paling, groene tomaat, aardappel en snijboon.

Vijf nieuwe leden voor restaurantvereniging JRE

De restaurantvereniging JRE - Jeunes Restaurateurs - heeft vijf nieuwe leden. Ook neemt een drietal leden afscheid van de club wat het totaal aantal...

Twee nieuwe leden restaurantvereniging JRE

Twee nieuwe leden restaurantvereniging JRE

Restaurantvereniging JRE krijgt twee nieuwe leden. De twee nieuwe restaurants van JRE - onder voorzitterschap van Marko Karelse van Villa La Ruche in...

De Vossenberg in Vierhouten

Vijf horecaondernemers over herstart: 'Fijn om zelf weer de regie te hebben'

77 dagen was de horeca vanwege het coronavirus verplicht op slot. 1 juni mocht de deur weer open. Weliswaar geheel anders dan voorheen met...

Prijzen voor JRE-restaurants Rantrée, Sillyfox en De Pol

Prijzen voor JRE-restaurants Rantrée, Sillyfox en De Pol

Restaurant Sillyfox in Veghel heeft met Joppe Sprinkhuizen de Chef van het Jaar binnen restaurantvereniging JRE in huis. Rantree in Maastricht van...

Kreeft en wortel van Hanninkshof, chef Jojan Kersbergen.

Fotoreportage: vier nieuwe leden voor JRE Nederland

Eind mei heeft restaurantvereniging JRE, Jeunes Restaurateurs, haar vier nieuwe leden voorgesteld. Tijdens een lunch serveerde elke nieuwe jonge chef...

Rik Jansma en Marko Karelse

Marko Karelse (JRE): 'Jonge chefs helpen die ondernemer worden'

Marko Karelse - chef en eigenaar van Villa La Ruche in Voorburg, wordt eind dit jaar voorzitter van de restaurantvereniging JRE Nederland waarbij JRE...

Takis Panagakis en Marko Karelse

Chefs Marko Karelse en Takis Panagakis gaan uitwisselen

Chefs Marko Karelse van Villa la Ruche in Voorburg (JRE) en Takis Panagakis van Restaurant Elea in Rijswijk gaan in elkaars keuken aan de slag. Samen...

Marko Karelse (archief Misset Horeca)

JRE nomineert Marko Karelse als Ondernemer van het Jaar 2017

Marko Karelse van Villa la Ruche in Voorburg, is door de Europese JRE-organisatie genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar 2017. JRE heeft...

Gerechten Villa la Ruche voor thuis

Gerechten Villa la Ruche voor thuis

Marko Karelse, patron cuisinier van VIlla La Ruche in Voorburg gaat zijn gerechten ook bereiden voor mensen thuis. Hij heeft zich hiervoor...