Jobtimiser
14 tips voor de perfecte routing in je restaurant
Een goede routing in je restaurant is essentieel voor zowel de efficiëntie van je personeel als het comfort van je gasten.
Een goede routing in je restaurant is essentieel voor zowel de efficiëntie van je personeel als het comfort van je gasten.
Het kan een uitdaging zijn om een uniek interieur te realiseren dat zowel esthetisch aantrekkelijk is als functioneel. Hoe zorg je ervoor dat je restaurant zich onderscheidt zonder je eigen visie te verliezen? Hoe creëer je een sfeer die je gasten aanspreekt en tegelijkertijd praktisch is voor je personeel? Deze drie tips van Vervoort helpen je op weg naar het ideale restaurantmeubilair.
Horecameubilair heeft aardig wat te lijden door het intensief gebruik van gasten en schoonmaakmiddelen. Hoe kan je de levensduur van je terrasmeubilair en interieur verlengen? Tips voor het schoonmaken en onderhouden van je horecameubilair.
Hoe bepaal je de juiste horecainrichting? Hoeveel ruimte heeft je gast eigenlijk nodig? Met dit schema krijg je een indicatie van de gemiddelde ruimte per gast inclusief tafel, stoel en loopruimte.
Hoe creëer je stopkracht en overtuig je gasten dat ze bij jou naar binnen stappen? En als de gasten binnen zijn, hoe creëer je dan een fijne ervaring en beïnvloed je gasten zodat ze de volgende keer weer terugkomen, meer consumeren en zich fijner voelen? Tips en tricks om gasten te verleiden.
Wil jij jouw horecazaak restylen maar heb je weinig budget? Dan komen deze tien budgettips voor horeca interieur inrichting goed van pas. 'Vermijd een klein beetje van alles doen. Focus je op één element en maak daar iets bijzonders van.' De do's en don'ts.