Michelin

Jeroen en Sanne Achtien, voor de iconische entree van Inter Scaldes in Kruiningen

Inter Scaldes vliegend van start, met twee sterren als doel: 'Heerlijk die adrenaline'

Inter Scaldes is heropend, en daarmee is ook het levensproject van Jeroen en Sanne Achtien officieel van start gegaan. Het jonge stel voelt geen druk...

Chef André Gerrits van 't Amsterdammertje. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Michelin breidt selectie uit met drie nieuwe restaurants: 'De expertise spreekt voor zich'

Michelin heeft ook in november weer drie nieuwe restaurants opgenomen in de digitale gids, waardoor deze zaken direct een vermelding hebben gekregen...

Chef Hiroaki Yamamoto van restaurant Yama* in Rotterdam

Yama* in Rotterdam is superpopulair, maar heeft slechts acht couverts: 'Dit past bij me'

Restaurant Yama in Rotterdam heeft plek voor slechts acht gasten, waardoor er elke avond tientallen mensen teleurgesteld achterblijven op de...

Claudia en Jan Sobecki van Tribeca** in Heeze.

Tribeca** start met broodservice: op zaterdagen kunnen gasten afhalen

Tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze start met een broodservice. Gasten kunnen vanaf november op zaterdagochtenden broden afhalen bij de topzaak in...

De renovatie bij 't Vlasbloemeken is in volle gang.

Restaurant 't Vlasbloemeken* strijdbaar na brand: 'We hebben nog geluk gehad'

Sterrestaurant 't Vlasbloemeken in Koewacht hoopt in december te kunnen heropenen, na de brand die onlangs zoveel schade veroorzaakte. Van de...

Sergio Herman

Sergio Herman gaat zélf weer koken in nieuw restaurant: 'Ik heb het gemist'

Sergio Herman gaat een nieuw restaurant openen in Antwerpen, waar hij zélf weer achter de kachel gaat staan. In de zaak 'Oud Sluis & Beyond', die in...

Novo New Dining in Maastricht, van Rodny Welters. Foto: Marcel van Hoorn.

Michelin voegt drie nieuwe restaurants toe aan selectie: 'Hier wacht een feestmaaltijd!'

Michelin heeft in oktober drie nieuwe restaurants toegevoegd aan haar selectie in Nederland. Het is raak in zowel het zuiden, noorden als oosten van...

Joost Clarijs (wijnhandelaar), Wout Jans (ex-sommelier Ciel Bleu**), Tomas Bron (ex-chef Waldorf Astoria) en Job Seuren (ex-sommelier 
De Librije***),

De lessen van restaurant Zoldering na vliegende start, corona én Michelinster

Zoldering in de Utrechtsestraat in Amsterdam opende de deuren in 2019. Vier ondernemers startten een buurtbistro. Na een vliegende start, corona en...

Impressie van het gerenoveerde Inter Scaldes dat binnenkort heropent

Inter Scaldes gaat binnenkort weer open: 'Het begin van een nieuw tijdperk'

Inter Scaldes staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Het restaurant, dat door Michelin sinds 2018 met drie sterren is beoordeeld, heropent op...

Naast restaurants gaat Michelin ook hotels beoordelen

Naast restaurants gaat Michelin ook hotels beoordelen

Bijna precies honderd jaar na de introductie van de Michelinster voor restaurants, komt Michelin met een nieuwe beoordelingsvorm. Vanaf 2024 gaat de...