Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Mocca d'Or

  • Niels te Vaanhold, Q-grader en topbarista bij Mocca d'Or.Gesponsord
    Gesponsord
    Mocca d'Or4 nov. 25

    Gesponsord 'Samen laten we jouw koffierendement groeien'

    In de horeca draait het om onderscheid. Mocca d'Or helpt ondernemers om van koffie een constante kwaliteitsbeleving te maken die gasten laat terugkomen. Niet alleen met uitstekende bonen, maar ook met kennis, training, begeleiding en innovatieve apparatuur. Q-grader en inkoopexpert Judith Konsten en Q-grader en topbarista Niels te Vaanhold vertellen hoe Mocca d'Or investeert in kennis, toekomstbestendigheid en rendement.

  • Niels te Vaanhold en Judith Konsten, topbarista's en Q-graders bij Mocca d'Or.Gesponsord
    Gesponsord
    Koffie14 okt. 25

    Gesponsord Zo zorg je dat elk kopje koffie van topkwaliteit is

    Koffie is vaak het eerste en laatste wat jouw gasten proeven. Zorg er daarom voor dat juist dát kopje hen laat terugkomen. Met de campagne 'Hoe loopt jouw koffie?' helpt Mocca d'Or horecaondernemers alles uit hun koffieservice te halen.

  • Niels te Vaanhold, topbarista en Q-grader bij Mocca d’Or: Gasten willen verrast worden, zeker als ze iets nieuws kunnen proeven dat ze thuis niet zo snel maken.'Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content2 jul. 25

    Gesponsord Zomerse inspiratie van Mocca d'Or: verras je gasten met lekkere koffie en thee specials

    De warme zomermaanden bieden volop kansen om je drankenkaart te verrijken en gasten het ultieme vakantiegevoel te geven met lekkere koffie- en theespecials. Slimme recepturen, goede presentatie en oog voor kwaliteit maken deze zomer hét verschil. Koffiespecialist Mocca d'Or helpt je op weg met inspirerende recepten, seizoensblends en trainingen die jouw team klaarstomen voor een succesvol terrasseizoen.

  • Topbarista en Q-graders Niels te Vaanhold (links) en Judith Konsten (rechts): ‘De samenwerking met de machine is heel belangrijk.'  Gesponsord
    Gesponsord
    Koffie23 mei 25

    Gesponsord Hoe Mocca d'Or consistentie van de koffiekwaliteit bewaakt

    Koffie is het visitekaartje van je zaak, weet Mocca d'Or, koffiebrander voor horeca, bedrijven en speciaalzaken, als geen ander. 'Gasten beginnen en eindigen met koffie', benadrukt topbarista en Q-grader Niels te Vaanhold 'dus die moet goed zijn. Koffie verbindt, letterlijk en figuurlijk. Hoe meer aandacht je eraan besteedt, hoe meer omzet.'

  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen