
Onno Kokmeijer start een kleinschalig restaurant op Curaçao én hij begint op het tropische eiland een horecaschool. Geruchten die de ronde doen in...
Onno Kokmeijer start een kleinschalig restaurant op Curaçao én hij begint op het tropische eiland een horecaschool. Geruchten die de ronde doen in...
Fourcroy Nederland organiseerde in samenwerking met tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura en het Australische wijnhuis Penfolds een Leading...
Onno Kokmeijer verlaat per 1 januari 2022 Ciel Bleu in Amsterdam. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een chefsduo vormde in de keuken gaat...
Kimpton De Witt is het beste hotel van Amsterdam, volgens de lezers en websitebezoekers van reisplatform Condé Nast Traveler. Bij haar jaarlijkse...
Hotel Okura Amsterdam bestaat 50 jaar. Op 24 september 1971 opende Hotel Okura Amsterdam zijn deuren. Vanaf het eerste moment is het vijfsterrenhotel...
Pasquinel Kolk stopt per 1 november 2021 bij Ciel Bleu**. Dat vertelt de doorgewinterde gastheer, die al vijftien jaar maître is, aan Misset Horeca.
Hotel Okura in Amsterdam heeft zeven suites een metamorfose gegeven. Bij de renovatie is het hele design vernieuwd. Naast de suites is ook The Lounge...
Dat de eeuwenoude handelsrelatie die in Deshima ontstond tussen Japan en Nederland onverminderd sterk is en doorsijpelt in hedendaagse betrekkingen,...
'We hebben er alles aan gedaan om Hotel Okura Amsterdam zo lang mogelijk open te houden in deze onwerkelijke tijd. Helaas hebben ook wij het...
Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu gaan koken in Salzburg. Ze zijn gastchefs bij Restaurant Ikarus in Hangar-7, een...