
Lyan van Furth is voor de derde keer benoemd tot ‘Food Photographer of the Year’ door ‘t internationale fotografieplatform Foodelia. Elk jaar zoekt...
Lyan van Furth is voor de derde keer benoemd tot ‘Food Photographer of the Year’ door ‘t internationale fotografieplatform Foodelia. Elk jaar zoekt...
Het Franse La Liste heeft haar selectie van de 1000 beste restaurants wereldwijd voor 2022 onthuld. Tussen deze illustere namen bevinden zich 21...
‘Gastbeleving is een heel breed begrip. Wij kijken niet altijd naar de volledige reis die iemand aflegt voor hij bij ons komt en totdat hij de deur...
Meesterkoks Erik van Loo en Eric Swaghoven, eigenaren en chefs van respectievelijk Parkheuvel** en Valuas*, verenigen hun kookkunsten en zullen op 8,...
De Restaurant Week wordt verlengd. De actie periode die dinsdag start duurt vanwege corona een hele maand, van 1 tot 30 september 2020. De standaard...
Het team van Het Roode Koper uit Ermelo, bestaand uit Dennis van den Beld, Michel Oude Booijink, en Tomas Nipius heeft de Gouden Koksmuts 2020...
De reserveringen zijn gestart voor de najaarseditie van Dining with the Stars 2019. De actieperiode loopt van 25 november tot 11 december 2019. De...
Chef-kok Vincent van der Zalm (38) heeft vier maanden geleden afscheid genomen van Parkheuvel. Hij stond tien jaar in de keuken van dit...
Het team van Merlet heeft maandag 7 januari de Gouden Koksmuts gewonnen. Bekijk hier alle gerechten van de acht teams; Merlet, Amsterdammertje, La...
Jonathan Zandbergen, Marco Helsloot en Rob Overdevest hebben de Gouden Koksmuts 2019 gewonnen. De drie chefs kwamen uit voor Merlet in Schoorl....