Tweede serie Nieuwe Garde met jonge chefs

Tweede serie Nieuwe Garde met jonge chefs
Roy Eijkelkamp van de Bokkedoorns

Er komt een vervolg op Nieuwe Garde. Een programma waarin jonge ambitieuze horecamensen een periode lang door camera's worden gevolgd.

Deelnemers aan de nieuwe editie zijn Marleen en Jeroen Brouwer van De Loohoeve in Schoonloo, Roy Eijkelkamp van de Bokkedoorns in Overveen en Julien van Loo van Parkheuvel in Rotterdam. Ook Arturo Dalhuisen van The White Room in Amsterdam  - ook al te zien in de eerste reeks - is weer op camera vastgelegd.

Nog niet alle namen

Een aantal namen van de deelnemers aan de Nieuwe Garde is nog niet openbaar gemaakt, maar in een trailer van Videoland zijn Arturo Dalhuisen, Roy Eijkelkamp en Julien van Loo al te zien.

Niet meer KRO-NCRV zendt de tweede reeks van de serie Nieuwe Garde uit, maar Videoland van RTL. Het programma volgt jonge ambitieuze mensen in het horecavak een jaar lang. De nieuwe afleveringen zijn (voor abonnees) te zien vanaf 23 november 2018.

Er zitten in totaal acht jonge, ambitieuze en zeer gedreven koks in het programma en zij zijn een periode gevolgd en vertellen ieder hun eigen unieke verhaal.



Nieuwe Garde

In de eerste reeks afleveringen zaten: Ryan Bahadoer, Estee Stroker, Syrco Bakker, Arturo Dalhuisen, Jermain de Rozario, Lotte Wolf en het team van rerstaurant Breda in Amsterdam.

De camera’s volgen jonge, veelbelovende chefs in de keuken en daarbuiten. Met koken als grootste passie, moeten er andere dingen worden opgeofferd. Valt het runnen van een toprestaurant te combineren met gezinsuitbreiding? Waar is de grens tussen kunnen en willen? En hoe gaan ze om met prestatiedruk? In De Nieuwe Garde worden deze jonge toptalenten 24/7 gevolgd op hun weg om de absolute top in hun vak te bereiken.


>>> De Nieuwe Garde over veelbelovende chefs en sommeliers