Nieuwe Garde: alle namen van de chefs bekend

Nieuwe Garde: alle namen van de chefs bekend
Roy Eijkelkamp van de Bokkedoorns

We wisten al een aantal namen van chefs die meedoen aan de tweede reeks van De Nieuwe Garde. Nu mogen ze allemaal naar buiten. De serie is vanaf 23 november te zien bij Videoland. Deelnemende chefs zijn…

De chefs die meedoen: Arturo Dalhuisen (The White Room), Bobby Rust (Noble Kitchen), Dennis Huwaë (Daalder), Juliën van Loo (Parkheuvel), Robin van de Bunt (De Leuf), Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns) en Marleen & Jeroen Brouwer (De Loohoeve) doen mee aan het tweede seizoen van De Nieuwe Garde. Dalhuisen werd ook in de eerste reeks gevolgd.

De Nieuwe Garde is vanaf 23 november alleen te zien bij Videoland en er zijn zes afleveringen gemaakt. Plus een kersteditie. Elke week wordt een nieuwe aflevering vrijgegeven. Videoland meldt in het persbericht dat De Nieuwe Garde het eerste culinaire programma is van het kanaal.

De Nieuwe Garde

In de culinaire documentaireserie De Nieuwe Garde worden acht jonge succesvolle chef-koks gevolgd in de keuken en daarbuiten. De serie laat zien wat voor impact het beroep van een chef-kok heeft op het privéleven en wat voor offers er gemaakt moeten worden.

De druk voor chef-koks om te slagen is groot en de totale focus op het werk laat vaak weinig ruimte over voor relaties of het gezin. In De Nieuwe Garde komt dan ook niet alleen de passie voor het koken en de kookkunsten van de chef-koks aan bod, maar ligt vooral de focus op wat zij voor hun beroep moeten opgegeven en wat voor invloed het heeft op hun leven naast het werk.

Valt het runnen van een restaurant te combineren met je privéleven? In de documentaireserie worden acht chef-koks gevolgd, waarvan één koppel: Arturo Dalhuisen (The White Room), Bobby Rust (Noble Kitchen), Dennis Huwaë (Daalder), Juliën van Loo (Parkheuvel), Robin van de Bunt (De Leuf), Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns) en Marleen & Jeroen Brouwer (De Loohoeve).

Het eerste seizoen van De Nieuwe Garde is te zien geweest bij KRO-NCRV op NPO3.

Videoland

Videoland is een streamingdienst voor series, films en documentaires uit binnen- en buitenland met een groot aanbod. In het aanbod vind je onder andere een groot aantal exclusieve titels van Nederlandse bodem zoals ‘Mocro Maffia’, ‘Soof’, ‘Nieuwe Buren’ en ‘De 12 van Oldenheim’.

>> Tweede serie Nieuwe Garde met jonge chefs (2 nov 2018)