Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Arturo Dalhuisen

  • Arturo Dalhuisen5 aug. 25

    Arturo Dalhuisen vindt nieuwe uitdaging: 'Keukenbrigade blijft op deze manier gezond'

    Per 1 september 2025 verwelkomt Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven een nieuwe culinaire leiding: topchef Arturo Dalhuisen treedt toe als chef de cuisine en vormt samen met Kevin Annink, die als keukenchef aanblijft, een krachtig tandem in de keuken. 'Het is een bewuste investering in kwaliteit en welzijn.'

  • Arturo Dalhuisen25 sep. 24

    Arturo Dalhuisen blijft bij Gossler & Florin

    Na een succesvolle pop-up van een maand bij Gossler & Florin aan de Lindengracht in Amsterdam heeft Arturo Dalhuisen zijn verbintenis tot het einde van 2024 verlengd.

  • Arturo Dalhuisen3 sep. 24

    Arturo Dalhuisen neemt een maand de keuken van Gossler & Florin over

    In de maand september keert sterrenchef Arturo Dalhuisen voor één maand terug naar Amsterdam om de keuken van restaurant Gossler & Florin over te nemen.

  • Arturo Dalhuizen en souschef Ivanildo Kamperveen
    Ondernemen24 jul. 24

    Arturo Dalhuisen weg bij Voltaire* na conflict, Soenil Bahadoer biedt hulp

    Arturo Dalhuisen is door een arbeidsconflict al weken niet meer de chef-kok van sterrestaurant Voltaire, in Parc Broekhuizen in Leersum. Soenil Bahadoer van De Lindehof** heeft nu heel verrassend een tijdelijk contract getekend op het culinaire landgoed. Hij moet zorgen voor continuïteit in de keuken en het behoud van de Michelinster.

  • Foto's: Herbert Wiggerman
    Ondernemen16 jun. 22

    Arturo Dalhuisen: 'Ik ben volwassen geworden'

    Arturo Dalhuisen (37) verruilde de spotlights en afleiding in het drukke Amsterdam, voor het rustige, serene Parc Broekhuizen in Leersum waar hij sinds een klein half jaar kookt in sterrestaurant Voltaire. Daar leidt hij zijn leven meer in de schaduw. In een interview vertelt hij over de bewogen periode die hieraan voorafging, geeft hij zijn stellige mening over de vierdaagse werkweek en hoe hij er zijn nieuwe servies moet verdienen.

  • Horeca8 apr. 22

    Nieuwe sous, maître en sommelier voor Voltaire*

    Sterrestaurant Voltaire in Parc Broekhuizen in Leersum heeft het team aangevuld met een nieuwe souschef, maître én een sommelier.

  1. Vacatures

  2. Fresh Recruitment

    Accountmanager

    Fresh Recruitment logo
  3. W.U.I. ONE B.V. " What's Up India"

    Zelfstandig werkend kok II

    W.U.I. ONE B.V. " What's Up India" logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Arturo Dalhuisen start als nieuwe chef Restaurant Voltaire
  2. Robert Poel* weg bij Voltaire: 'Andere zaken vragen nu mijn focus'
  3. Arturo Dalhuisen naar Voltaire*
  4. Arturo Dalhuisen serveert in Belezza pairings van food, beeld en geluid
  5. Soenil Bahadoer, Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë en Arturo Dalhuisen slaan handen ineen
  6. Arturo Dalhuisen en team Daalder koken in citizenM Amsterdam
  7. Chef Arturo Dalhuisen kookt weer in Amsterdam
  8. Arturo Dalhuisen neemt tijdelijk keuken van Dennis Huwaë over in Daalder
  9. Arturo Dalhuisen kookt tijdelijk bij Kasteel Heemstede
  10. Arturo Dalhuisen: 'Ik ga rustig nadenken over mijn volgende stap'
  1. Randy Karman neemt stokje over van Arturo Dalhuisen in The White Room
  2. Arturo Dalhuisen weg bij sterrestaurant The White Room
  3. Line up 24H Chefs 2019 met Soenil Bahadoer, Stefan van Sprang en Sidney Schutte
  4. Tweede serie Nieuwe Garde met jonge chefs
  5. Achttien Nederlandse chefs in The Best Chef top 300
  6. Arturo Dalhuisen over Michelinster voor The White Room: 'Ik wilde niets liever dan die ster'
  7. Arturo Dalhuisen White Room 62 Lekker 2018 'hoogste nieuwe binnenkomer'
  8. Dennis Huwaë van Daalder en Arturo Dalhuisen van The White Room koken in China
  9. Chef-kok Arturo Dalhuisen naar Boerma's 'White Room'
  10. Arturo Dalhuisen pakt titel NK Jonge Koks
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen