Ron Blaauw

The Harbour Club gaat dynamische prijsstrategie toepassen
Vanaf vandaag kunnen gasten op minder drukke dagen een scherpere prijs krijgen voor hun gerechten en dranken in The Harbour Club vestigingen...

Ron Blaauw start met alcoholvrije wijnkaart: 'We noemen het liever geen trend'
Restaurant Ron Gastrobar* in Amsterdam van Ron Blaauw start met een volwaardige alcoholvrije wijnkaart. Naast rode, witte en rosé wijnen, staan er...

Ron Blaauw opent Ron Gastrobar Bij de C in Bloemendaal
Voor het eerst strijkt het Ron Gastrobarconcept van sterrenchef Ron Blaauw neer aan zee. In Bloemendaal opent op 1 september onder de naam 'Ron...

Oudgedienden Ron Blaauw en 212 starten Restaurant Troef
Niels Leijssenaar en Raymond Plat starten met Roderick Kunst en Willem Alberts, de mannen achter Escobar, Restaurant Troef aan de Schollenbrugstraat...

Ron Blaauw lanceert de Veganuary Box
Speciaal voor alle vegan voornemens komt Ron Blaauw in samenwerking met Thuisbezorgd.nl met de Veganuary Box.

Ron Blaauw: 'Alles wordt duurder, maar wij worden goedkoper'
Ron Blaauw introduceert voor de Ron Gastrobar-restaurants het 'Vroege Vork Voordeel'. Gasten die vroeg komen dineren krijgen korting op de rekening.

Nieuw seizoen Restaurant Misverstand met Ron Blaauw
SBS6 zendt vanaf 12 oktober weer Restaurant Misverstand uit. Hierin runnen jongeren met dementie een eetcafé, bijgestaan door Ron Blaauw.

Hoe Ron Gastrobar flink bespaart met Procent
In deze tijd wil je besparen waar mogelijk. Inkoopplatform Procent begrijpt de branche als geen ander en is daarom in 2011 tijdens de financiële...

Mooie Boules opent Dikke Mic Karaoke Bar in Rotterdam
Dikke Mic Karaoke Bar is een nieuw doe-horecaconcept in een Japans jasje. Naast de karaokeruimte is een streetfood bar met Asian streetfood,...

Pop-up met Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde
Chefs Ron Blaauw, Hans van Wolde en Dennis Huwaë koken in mei in een exclusief pop-up restaurant in Cothen.