Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Terras top 100
Michelin
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Terras top 100
      • Michelin
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Take away

    NieuwsHoreca

    'Meer digitale flexibiliteit is gewenst in de horeca, ook na corona'

    Het laten thuisbezorgen en zelf afhalen van eten bij de horeca heeft een enorme vlucht genomen door de coronapandemie. De sector is daardoor versneld...
    'Meer digitale flexibiliteit is gewenst in de horeca, ook na corona'
    NieuwsRestaurant

    Erik Tas: ‘Blij met 10.000 mailadressen voor de laatste Kerst take away oproep’

    Erik Tas van Restaurant ’t Ganzenest in Rijswijk en Bij Erik in Leidschendam heeft zijn laatste nieuwsbrief de deur uit gedaan. Een laatste oproep...
    Erik Tas: ‘Blij met 10.000 mailadressen voor de laatste Kerst take away oproep’
    NieuwsFastservice

    Snackhûs Burgum stapt volledig over op afhalen en bezorgen

    Hans van de Leest heeft de koers van zijn cafetaria na zo’n 12,5 jaar volledig omgegooid. De ondernemer is met Snackhûs Burgum verhuisd naar een...
    Snackhûs Burgum stapt volledig over op afhalen en bezorgen
    ArtikelRestaurant
    gesponsord

    De Botanist kiest voor een gerecht met een twist

    Bas Remie is mede-eigenaar van De Botanist, een Bredase horecazaak met een menu op basis van shared dining. Lamb Weston denkt met hen mee in...
    De Botanist kiest voor een gerecht met een twist
    NieuwsRestaurant

    Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway zet groei door

    Maaltijdbezorgingsbedrijf Just Eat Takeaway (JET) is in het derde kwartaal verder gegroeid. Het moederbedrijf van onder meer Thuisbezorgd.nl...
    Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway zet groei door
    NieuwsFastservice

    Kwalitaria en Délifrance richten zich samen op take away & delivery

    Sinds vorige week is de cafetariaformule Kwalitaria in Vlissingen geïntegreerd in de broodjeszaak Délifrance.
    Kwalitaria en Délifrance richten zich samen op take away & delivery
    NieuwsRestaurant

    Johanneke, Guillaume en Freek openen Paindemie

    The Breda Group opent een fysieke locatie van hun nieuwe concept. 'Aan het einde van de pandemie krijgt onze eigen Paindemie een fysieke locatie',...
    Johanneke, Guillaume en Freek openen Paindemie
    NieuwsRestaurant

    Bites Safari Limburg gaat ook na de lockdown door

    In Limburg is er al sinds de eerste lockdown een Bites Safari, waarbij gasten coronaproof een autorit maken langs 21 horecaondernemers om er een bite...
    Bites Safari Limburg gaat ook na de lockdown door
    NieuwsFastservice

    Dunkin’ breidt samenwerking uit met Van der Valk

    Dunkin’ trekt vanaf vandaag 17 februari in bij 3 locaties van het Van der Valk concern. Het is een vervolg van de opening in december bij van der...
    Dunkin’ breidt samenwerking uit met Van der Valk
    NieuwsRestaurant

    Restaurant Bougainville* gaat sauzen verkopen in eigen 'Sauce Shop'

    Restaurant Bougainville* verkoop haar eigen sauzen in de dinsdag 26 januari gelanceerde Bougainville Sauce Shop. 'Er was altijd veel vraag naar onze...
    Restaurant Bougainville* gaat sauzen verkopen in eigen 'Sauce Shop'
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen