
'Meer digitale flexibiliteit is gewenst in de horeca, ook na corona'
Het laten thuisbezorgen en zelf afhalen van eten bij de horeca heeft een enorme vlucht genomen door de coronapandemie. De sector is daardoor versneld...
Het laten thuisbezorgen en zelf afhalen van eten bij de horeca heeft een enorme vlucht genomen door de coronapandemie. De sector is daardoor versneld...
Erik Tas van Restaurant ’t Ganzenest in Rijswijk en Bij Erik in Leidschendam heeft zijn laatste nieuwsbrief de deur uit gedaan. Een laatste oproep...
Hans van de Leest heeft de koers van zijn cafetaria na zo’n 12,5 jaar volledig omgegooid. De ondernemer is met Snackhûs Burgum verhuisd naar een...
Maaltijdbezorgingsbedrijf Just Eat Takeaway (JET) is in het derde kwartaal verder gegroeid. Het moederbedrijf van onder meer Thuisbezorgd.nl...
Sinds vorige week is de cafetariaformule Kwalitaria in Vlissingen geïntegreerd in de broodjeszaak Délifrance.
The Breda Group opent een fysieke locatie van hun nieuwe concept. 'Aan het einde van de pandemie krijgt onze eigen Paindemie een fysieke locatie',...
In Limburg is er al sinds de eerste lockdown een Bites Safari, waarbij gasten coronaproof een autorit maken langs 21 horecaondernemers om er een bite...
Dunkin’ trekt vanaf vandaag 17 februari in bij 3 locaties van het Van der Valk concern. Het is een vervolg van de opening in december bij van der...
Restaurant Bougainville* verkoop haar eigen sauzen in de dinsdag 26 januari gelanceerde Bougainville Sauce Shop. 'Er was altijd veel vraag naar onze...
Met de introductie van verschillende Chef@home kits op HanTing.Delivery van chef-kok Han Ji kunnen mensen binnen no time een culinaire ervaring op...