Alles over Terras tips

Zo richt je je terras efficiënt in: van looplijnen tot meubilair

Zo richt je je terras efficiënt in: van looplijnen tot meubilair

Een goede inrichting van het horecaterras heeft als voordeel dat het personeel in een korte afstand, veel gasten kan bereiken. De juiste routing...

Werken met hitte: zo hou je het hoofd koel

Werken met hitte: zo hou je het hoofd koel

Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers...

Terrasdranken: wat drinkt jouw gast als de temperatuur stijgt?

Terrasdranken: wat drinkt jouw gast als de temperatuur stijgt?

Welke dranken mogen niet ontbreken op jouw menukaart op de terrasdagen? Tapp, een bedrijf dat data uit de horeca verzamelt, deed onderzoek naar welke...

Stay Away verjaagt vliegen en wespen van het terras

Stay Away verjaagt vliegen en wespen van het terras

Wespen en vliegen zijn een grote ergernis op het horecaterras. Stay Away maakt een einde aan dit probleem.

In beeld: horeca trapt seizoen af op Terras Kickstart 2022

In beeld: horeca trapt seizoen af op Terras Kickstart 2022

Ruim 250 ondernemers en medewerkers kwamen maandag 4 april naar het Inspirium in Breda om het seizoen af te trappen met de Misset Horeca Terras...

'Met de Terras Top 100 til je je zaak naar een hoger plan'

'Met de Terras Top 100 til je je zaak naar een hoger plan'

Horecaondernemers en (voormalig) Terras Top 100-winnaar, Arnoud Schimmel van Van Speijk restaurant in Egmond aan Zee en Arwin Versteyne van Brasa...

Frank van Meegen

De Zoes stoomt verder na vertienvoudigde omzet

Hoe krijg je je inkoopcijfers naar beneden en hoe bereik je dat gasten eigenlijk geen nee meer willen antwoorden op bijverkoop? De ambitieuze Frank...

Franck Evers deelt terrastips: 'See, smile en say hello binnen 6 seconden'

Franck Evers deelt terrastips: 'See, smile en say hello binnen 6 seconden'

Franck Evers dankt zijn bekendheid aan zijn rol als global draughtmaster bij Heineken en is nu, nadat hij zijn horecabedrijven verkocht in 2005,...

De gast zoekt naar kwaliteit en naar beleving en is bereid om daar meer geld voor te betalen.

'Borrelmoment is belangrijker dan ooit - profiteer daarvan'

Sinds corona is de behoefte om gezellig met vrienden te borrelen nóg belangrijker geworden. Mensen willen écht genieten. De gast zoekt naar kwaliteit...

Horecaondernemers die het buitenseizoen verlengen door gasten buiten hetzelfde comfort en look & feel te bieden als binnen zijn spekkoper.

Showtime op jouw terras: meubels met bloembakken en exclusief groen

Palms and More heeft doorgepakt in coronatijd. De specialist in verhuur, lease en verkoop van exclusieve mediterrane bomen en planten ontwikkelde een...