
Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zette de...
Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zette de...
Persoonlijke aandacht, een fijne service, een glimlach en goed eten én drinken zijn essentieel voor een goed terras, maar hoe zorg je ervoor dat je...
'Wat maakt het uit waar bier vandaan komt?', zegt Rick Kempen. Tips over hoe je bier letterlijk en figuurlijk goed op de kaart zet. 'Maak keuzes:...
Het is een ongeschreven wet in de horeca: suggesties doen aan tafel levert meer omzet op. Gasten die koffie bestellen kun je best een suggesties doen...
Met een uitgekiende strategie weet De Veranda in Amsterdam gasten op het terras optimaal in de watten te leggen. Medewerkers worden minutieus...
Een goed terras hoort aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hoe zorg je ervoor dat de mensen niet alleen gaan zitten, maar ook terugkeren? Kortom:...
Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.
Het terrasseizoen betekende vorig jaar een grote inhaalslag voor veel horecaondernemers. Buiten werd immers als de meest veilige optie gezien tijdens...
Het moment nadert dat het terrasseizoen zijn intrede maakt. Hoe bewaar je op drukke dagen de rust op een vol horecaterras? Hoe zorg je dat gasten...
Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? Elf...