
Jan Sobecki van tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze is maandag 13 februari 2023 door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar 2023.
Jan Sobecki van tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze is maandag 13 februari 2023 door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar 2023.
Restaurant Tribeca** in Heeze sluit in 2023 tijdelijk de deuren. Eigenaren Jan en Claudia Sobecki willen de zaak flink uitbreiden en ook de indeling...
Maitre sommelier Martijn Struijk - voormalig maître sommelier van o.a. Tribeca**, By Pascal* en de Lindehof** - opent samen met partner Demi Hendriks...
Het Franse La Liste heeft haar selectie van de 1000 beste restaurants wereldwijd voor 2022 onthuld. Tussen deze illustere namen bevinden zich 21...
Jonnie en Thérèse Boer van het driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle staan weer op nummer 1 in de Lekker 2022. In de ranglast hiervoor – die van...
Chef Jonathan Zandbergen van Merlet in Schoorl lanceert een nieuw online videoplatform voor koks, CHEFFD. Hij wil hiermee (jonge) professionals...
Van de week moest ik denken aan de tijd dat ik als kok werkte bij Hostellerie Van Gaelen in Heeze, onder de rook van Eindhoven.
Tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team te...
Vital Awick, nu nog werkzaam als keukenchef bij tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze van Jan Sobecki, wordt per 1 mei chef de cuisine bij Harry's...
Proefschrift zet voor het eerst de allerbeste restaurants van Nederland op een rijtje. Dit op basis van restaurantbezoeken van de afgelopen drie...