Jonge koks mogen geen stage lopen bij De Nieuwe Winkel**: 'Tenzij we met vlees gaan...
Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...
Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...
Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij...
Michel van der Kroft van restaurant 't Nonnetje** in Harderwijk heeft een bijzondere laatste wens in vervulling laten gaan. Een patiënt van...
Op de naar eigen zeggen beste plek van Zoetermeer heeft René Bogaart voor het eerst in zijn lange loopbaan een fine dining-zaak geopend. Op het...
De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...
Het Nederlandse capsule-hotelmerk CityHub krijgt deze zomer zijn vierde vestiging in Reykjavik. Eerder opende CityHub locaties in Amsterdam,...
Restaurant Kwiezien in Rotterdam, dat 16 jaar bestaat, wordt overgenomen door de ondernemers achter wijnbar NOTK.
Horeca-icoon Bert van der Leden is op 8 maart jongstleden overleden (1949 - 2024). De 'uitvinder van het loungen' was onder meer oprichter van IQ...
Bij Tante Sjaan draait alles om het creëren van een warme en gemoedelijke sfeer. 'Alsof je binnenstapt in de huiskamer van een geliefd familielid',...
De jury van de Terras Top 100 2024 gaat binnenkort weer op pad. Maar waar let de jury op, waar moet een goed terras aan voldoen en welke...