Alles over Uitgelicht

Emile van der Staak (foto: Koos Groenewold)

Jonge koks mogen geen stage lopen bij De Nieuwe Winkel**: 'Tenzij we met vlees gaan...

Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...

7 stappen voor het bouwen van een horecaconcept

7 stappen voor het bouwen van een horecaconcept

Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij...

Michel van der Kroft kookt in het ziekenhuis

Sterrenchef Michel van der Kroft vervult laatste wens en kookt maaltijd in ziekenhuis

Michel van der Kroft van restaurant 't Nonnetje** in Harderwijk heeft een bijzondere laatste wens in vervulling laten gaan. Een patiënt van...

René Bogaart in Chez Lou Lou
Foto-credits: Fred Libochant Fotografie

Zoetermeer /  René Bogaart en Stephan en Samantha Spitsbaard. Dit drietal is verantwoordelijk voor Chez Lou Lou, een fine dining-restaurant. / interieur / exterieur / chef kok / gerechten

René Bogaart opent Chez Lou Lou in Zoetermeer: 'Fine dining anno 2024'

Op de naar eigen zeggen beste plek van Zoetermeer heeft René Bogaart voor het eerst in zijn lange loopbaan een fine dining-zaak geopend. Op het...

Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij je willen werken'

Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij...

De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...

Het exterieur van CityHub in Reykjavik

Nederlands hotelmerk CityHub krijgt vierde locatie en breidt uit in het buitenland

Het Nederlandse capsule-hotelmerk CityHub krijgt deze zomer zijn vierde vestiging in Reykjavik. Eerder opende CityHub locaties in Amsterdam,...

Het interieur van Kwiezien in Rotterdam (bron: restaurant Kwiezien)

Bib Gourmand-restaurant Kwiezien in Rotterdam na 16 jaar overgenomen

Restaurant Kwiezien in Rotterdam, dat 16 jaar bestaat, wordt overgenomen door de ondernemers achter wijnbar NOTK.

Horecaondernemer Bert van der Leden overleden

Horecaondernemer Bert van der Leden overleden

Horeca-icoon Bert van der Leden is op 8 maart jongstleden overleden (1949 - 2024). De 'uitvinder van het loungen' was onder meer oprichter van IQ...

Binnenkijken bij Tante Sjaan op Texel: 'Huiskamerachtige ambiance'

Binnenkijken bij Tante Sjaan op Texel: 'Huiskamerachtige ambiance'

Bij Tante Sjaan draait alles om het creëren van een warme en gemoedelijke sfeer. 'Alsof je binnenstapt in de huiskamer van een geliefd familielid',...

Het jureren van de Terras Top 100: waar scoor je punten?

Het jureren van de Terras Top 100: waar scoor je punten?

De jury van de Terras Top 100 2024 gaat binnenkort weer op pad. Maar waar let de jury op, waar moet een goed terras aan voldoen en welke...