Alles over Valuas

Limburg heeft er een derde vijfsterrenhotel bij
Na Kruisherenhotel in Maastricht (2017) en Het Arresthuis in Roermond (2019), heeft Limburg nu een derde hotel dat de vijfsterrenclassificatie heeft...

Valuas Venlo verliest Michelinster
Zondagavond 29 mei maakte Valuas uit Venlo vroegtijdig zelf bekend dat Michelin heeft besloten de ster voor hun restaurant niet te prolongeren.

Koffie to go - zo pakken deze zes collega's het aan
Het mooie porselein en het glaswerk staan wéér werkloos in de kast door de horeca-lockdown. De kartonnen bekertjes zijn terug van weggeweest en...

Erik van Loo van Parkheuvel** kookt bij Eric Swaghoven van Valuas*
Meesterkoks Erik van Loo en Eric Swaghoven, eigenaren en chefs van respectievelijk Parkheuvel** en Valuas*, verenigen hun kookkunsten en zullen op 8,...

Nieuwe hotelkamers voor sterrestaurant Valuas in Venlo
Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft 13 totaal vernieuwde hotelkamers in gebruik genomen. Bij de inrichting is de natuur gebruikt als...

Teams van Noble* en Avant-Garde van Groeninge* winnen wijn-spijswedstrijd
Op 22 oktober jl. vond de finale plaats van de Côtes du Rhône wijn-spijswedstrijd voor Nederlandse chefs en sommeliers bij Kookschool Keizer Culinair...

Sander van Zantvliet wint weer Prix Culinaire Le Taittinger 2018 Benelux
Sander van Zantvliet, sous bij sterrestaurant Valuas in Venlo, is de Nederlandse winnaar van de 52e Benelux finale van de Prix Culinaire Le...

Eric Swaghoven* eert koning met oranje bitterbal
Eric Swaghoven van sterrestaurant Valuas in Venlo heeft een Koningsbitterbal ontwikkeld. De knaloranje bitterbal is gevuld met pompoen en...

Eric Swaghoven zet Valuas* in Venlo voort zonder broer Marcel
Meer dan twintig jaar werkten de broers Marcel en Eric Swaghoven samen in hotel, brasserie en sterrestaurant Valuas in Venlo. 'Echter zijn we op een...

Video: Favoriete lente dish Eric Swaghoven (Valuas)
De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keuken. Lam asperges en...