v.l.n.r. Patrick Elzinga en Robert Poel

Gastrobar Savage gooit roer om en wordt all you can eat

Gastrobar Savage in Harderwijk stopt met fine dining. Ondernemers en chef-koks Robert Poel en Patrick Elzinga gaan de zaken heel anders aanpakken. Het duo begint medio september een all you can eat restaurant. 'Vind je de coquilles lekker? Dan kun je 'm nog dertig keer bestellen.'

Arturo Dalhuizen en souschef Ivanildo Kamperveen

Arturo Dalhuisen weg bij Voltaire* na conflict, Soenil Bahadoer biedt hulp

Arturo Dalhuisen is door een arbeidsconflict al weken niet meer de chef-kok van sterrestaurant Voltaire, in Parc Broekhuizen in Leersum. Soenil Bahadoer van De Lindehof** heeft nu heel verrassend een tijdelijk contract getekend op het culinaire landgoed. Hij moet zorgen voor continuïteit in de keuken en het behoud van de Michelinster.

Anita Bos

Anita Bos na ruim vijf jaar weg als manager bij Parc Broekhuizen

Anita Bos is na 5,5 jaar vertrokken als general manager bij culinair landgoed Parc Broekhuizen in Leersum. De voormalig directrice van het Amstel Hotel gaat op zoek naar een nieuw avontuur in de hospitality-branche, zo laat ze weten aan Misset Horeca.

Parc Broekhuizen organiseert 2e editie Chefs at the Parc

Parc Broekhuizen organiseert 2e editie Chefs at the Parc

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona, keert het 'International Gourmet Festival' Chefs at the Parc terug op Parc Broekhuizen in Leersum.

Foto's: Herbert Wiggerman

Arturo Dalhuisen: 'Ik ben volwassen geworden'

Arturo Dalhuisen (37) verruilde de spotlights en afleiding in het drukke Amsterdam, voor het rustige, serene Parc Broekhuizen in Leersum waar hij sinds een klein half jaar kookt in sterrestaurant Voltaire. Daar leidt hij zijn leven meer in de schaduw. In een interview vertelt hij over de bewogen periode die hieraan voorafging, geeft hij zijn stellige mening over de vierdaagse werkweek en hoe hij er zijn nieuwe servies moet verdienen.

Nieuwe sous, maître en sommelier voor Voltaire*

Nieuwe sous, maître en sommelier voor Voltaire*

Sterrestaurant Voltaire in Parc Broekhuizen in Leersum heeft het team aangevuld met een nieuwe souschef, maître én een sommelier.