
Vandaag, 22 maart, is het Wereld Water Dag. Voor een groot en bekend hotel in Amsterdam aanleiding om te starten met een project waarbij het hotel...
Vandaag, 22 maart, is het Wereld Water Dag. Voor een groot en bekend hotel in Amsterdam aanleiding om te starten met een project waarbij het hotel...
Water staat in elk horecabedrijf op de kaart, of het nu mineraalwater, bronwater of kraanwater is. En tussen die drie varianten zit een wereld van...
Koffie bestaat uit 91 (espresso) tot 98 (filterkoffie) procent uit water. Niet zo gek dat dus ook dat water grote invloed heeft op de uiteindelijke...
Net als veel andere horeca in het stroomgebied van Maas en Geul is ook een aantal huizen van Oostwegel Collection zwaar getroffen door de...
Mike Spetter, vooral bekend van zijn tijd als hotelier bij Golden Tulip en Louvre Hotels Group, gaat zich samen met Holland Water inzetten voor de...
Fors investeren in een espressomachine en molens en vervolgens bezuinigen op het waterfilter? 98 tot 99 procent van een kop koffie bestaat uit water....
Nederlandse consumenten kiezen steeds vaker voor mineraalwater – al dan niet met een smaakje – als gezonde dorstlesser. Ook in de horeca zie je...
Het groeiende aanbod van frisse dranken met minder suiker gaat hand in hand met veranderend consumentengedrag. Vier op de vijf Nederlanders kiest wel...
Restaurantketen ’t Zusje serveert in 21 locaties water van Made Blue. Deze stichting faciliteert horecabedrijven om gekoeld en bruisend kraanwater te...
Voor bezoekers van Roze Maandag in Tilburg is vanwege de warmte extra verkoeling geregeld. De gemeente heeft gezorgd voor extra waterpunten in de...