
Het wildseizoen komt eraan, maar het idyllische beeld van een jager die vanuit de achterbak van zijn jeep een hert of wildzwijn naar het restaurant...
Het wildseizoen komt eraan, maar het idyllische beeld van een jager die vanuit de achterbak van zijn jeep een hert of wildzwijn naar het restaurant...
Op zaterdag 15 Oktober 2022 vindt het eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
Bij acht cafetaria’s kunnen consumenten tot en met 20 december gratis een wildkroket halen op vertoon van een speciale bon. De actie is onderdeel van...
De komende weken wordt Bar de Vlieg in Amsterdam getransformeerd in wild-wijnbar ’t Vliegend Hert. Onder het mom 'het beste van twee streken' komt de...
Restaurant DenC, Dik en Cunningham uit Amsterdam is gekozen tot restaurant van het jaar door restaurantvereniging Euro-Toques. Alle 125 leden maakten...
Wild is een van de seizoensproducten waar we trots op kunnen zijn in Nederland. Logisch om voor wild een tijdelijk restaurant te openen. Maar...
In het Zeeuwse Koudekerke is op 1 februari 2019 restaurant Morille geopend. Chef-eigenaar Dennis Willems combineert vis, vlees en wild uit Zeeland en...
Op 12 en13 november vindt in Almelo de vierde editie van Inspirational plaats. Horecaleveranciers inspireren hier bezoekers met demonstraties en...
Eendenborst met butterscotch-saus. Een compleet en luxe ogend hoofdgerecht met populair eendenvlees en trendy broccoli-salade. Daarbij een spannende,...
Op de Food Professional Day op 8 oktober staat ‘wild’ centraal. Hoe kun je chefs inspireren om vaker met wild te werken en gasten meer wild te laten...