Horeca-event Inspirational in Almelo

Horeca-event Inspirational in Almelo

Op 12 en13 november vindt in Almelo de vierde editie van Inspirational plaats. Horecaleveranciers inspireren hier bezoekers met demonstraties en masterclasses gericht op het feestdagenseizoen.

Organisator Rational, leverancier van combi-steamers voor de professionele keuken, wordt hierbij ondersteund door partner Eijsink via slimme keukenschermen voor digitale orderbonnen.

Inspirational vindt plaats in het hoofdkantoor van Rational, op een intieme beursvloer met 'kooktheater'. Tijdens verschillende demo’s tonen partners zoals Verstegen, Gulpener en Bolscher hun noviteiten. Op het programma staan onder andere het uitbenen van wild en vlees en fileren van vis. Natuurlijk mogen bezoekers continue proeven van de bereidde gerechten en bijbehorende wijnkeuze van het Twentsch Wijnhuis. In de hal is er mogelijkheid te netwerken bij de verschillende stands van de partners.

Masterclasses

Ook dit jaar worden er twee masterclasses gegeven. De uit Italië overgevlogen woordvoerder van wijnhuis Stefano Accordini, Valpolicella Wines laat in een uitgebreide proeverij zien waarom dit zo’n bijzonder wijnhuis is. Gulpener geeft een biercollege: een proeverij van bieren die net even verder gaat dan alleen onder- of bovengistend.

Op de beursvloer komen bezoekers alle deelnemende partners tegen: Rational, Bolscher meer dan vlees, Middelkamp Vis, Twentsch wijnhuis, Panesco, Beukenhorst koffie, Verstegen spices & sauces, Bresc, Grensland Zuivel, VersvoorHoreca.nl, Cuno Moormann & Zn., Naturalia, Meindersma, Eijsink, AySay, Go-Tan en Le Nouveau Chef. De toegang is na registratie gratis en open voor iedere horecaprofessional (zowel keuken als bediening), medewerkers van cateringbedrijven en instellingskeukens.