Alles over Zheng

Binnenkijken bij Zheng voormalig HanTing Cuisine*

Binnenkijken bij Zheng voormalig HanTing Cuisine*

Alles draait bij de inrichting in het nieuwe restaurant Zheng van Han Ji om het keizerrijk China. De uitstraling van het restaurant is koninklijk en...

Restaurant Zheng opent als opvolger van HanTing Cuisine*

Restaurant Zheng opent als opvolger van HanTing Cuisine*

In juli opent Zheng officieel zijn deuren. Het restaurant is gevestigd op de plek waar 9 jaar lang het Chinees-Franse fusion-restaurant HanTing...

Onthullingen uit de gids GaultMillau 2018: stijgers en nieuwkomers

Onthullingen uit de gids GaultMillau 2018: stijgers en nieuwkomers

Tot de stijgers in de gids GaultMillau 2018 behoren Restaurant Niven* Wiesen* Wolfslaar*. Alle drie deze restaurants krijgen er in GaultMillau 2018...

Umami by Han opent restaurant in China

Umami by Han opent restaurant in China

Het shared-diningconcept Umami by Han van Michelin-chef Han Ji heeft zijn deuren geopend in Beijing. Het is zijn eerste buitenlandse restaurant.

Meer gasten voor Chinese restaurants na WK

Meer gasten voor Chinese restaurants na WK

Veel Chinese horeca-ondernemers in Nederland hebben na afloop van het wereld kampioenschap voor Chinese gastronomie een toename van het aantal gasten...

Theetips van sterchef Han Ji

Theetips van sterchef Han Ji

Thee die extra energie geeft, die vetten helpt oplossen en thee die de eetlust opwekt. Welke thee heeft wanneer een positief effect op het lichaam?...

Video: Favoriete lente dish van Han Ji (HanTing)

Video: Favoriete lente dish van Han Ji (HanTing)

De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keuken. Lam asperges en...

Topchefs en hun lente dish

Topchefs en hun lente dish

De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keukens. Lam, asperges en...

Eigen sambal voor sterchef HanTing Cuisine

Eigen sambal voor sterchef HanTing Cuisine

De Chinese sterchef Han Ji, chef-kok van het Haagse HanTing Cuisine, lanceert een eigen sambal: Sambal Terasi by Han. 'Pittig eten is de nieuwe drug.'

Tweede Bib Gourmand voor Umami by Han

Tweede Bib Gourmand voor Umami by Han

bib gourmand umami rotterdam hanting