
Wat zijn de ideale gerechten voor op het terras?
Een vorkje prikken op het terras moet geen worsteling worden. Zorg daarom voor terrasproof eten. Het eten moet in ieder geval niet te snel afkoelen...
Een vorkje prikken op het terras moet geen worsteling worden. Zorg daarom voor terrasproof eten. Het eten moet in ieder geval niet te snel afkoelen...
Ondernemers hebben last van de fors gestegen tarieven voor gas en elektriciteit. Bedrijven die variabele energietarieven betalen, merken dat direct...
Sinds juni vorig jaar staat een plantaardige biefstuk Bali 0.0 op de kaart bij restaurantketen Loetje. F&b-directeur Erik Theeuwes is tevreden. ‘We...
Sergio Herman bedacht drie borrelhapjes voor bij een cocktail. Ideaal voor de borrelkaart komende feestdagen. Hierbij de recepten.
Geen traditionele mosselpan, maar streetfood met mosselen om ook de jonge doelgroep mee aan te spreken. Drie mosselrecepten op een rij.
Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...
Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...
Een omgekeerde osmose installatie zorgt ervoor dat glazen streeploos schoon uit de glazenspoelmachine komen. Browsend over het internet worden er...
RHIMA toont tijdens de Horecava 2023 de nieuwe lijn moderne, professionele voorladers. Met deze nieuwe lijn beschikken alle RHIMA-voorladers nu...
In het warme hart van de horeca wordt momenteel veel energie verbruikt: door medewerkers die hard moeten werken door gebrek aan collega’s en door...
Thomas van Santvoort vierde onlangs met een ‘feestweek’ het 5-jarig bestaan van zijn Flicka. Al in het eerste jaar waardeerde Michelin het restaurant...