Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Keuken

Meer over keuken
Kookvideo restaurant Saam: lam met cassoulet, tomatensalade met lamstong en suurvygies

Kookvideo restaurant Saam: lam met cassoulet, tomatensalade met...

De leiding van de keuken van het restaurant Saam ligt bij chefs Jasper Hermans en Thomas Kooijman met Margot Janse als signature chef. Voor Misset...

Fotocredits: Sebastiaan Rozendaal

Creatief met asperge: zo zetten chefs het witte goud op de kaart

Het aspergeseizoen is in volle gang. Misset Horeca maakte een rondje langs de restaurants om de creativiteit van de chefs met het ‘witte goud’ in...

Een afzuigvrije horecakeuken levert forse besparingen op maar vergt anders koken

Een afzuigvrije horecakeuken levert forse besparingen op maar vergt...

Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en...

Recepturen

Meer Recepturen
Recepten voor cocktailbites  Sergio Herman

Recepten voor cocktailbites Sergio Herman

Sergio Herman bedacht drie borrelhapjes voor bij een cocktail. Ideaal voor de borrelkaart komende feestdagen. Hierbij de recepten.

Mosselrecepten: traditioneel seafood wordt hip streetfood

Mosselrecepten: traditioneel seafood wordt hip streetfood

Geen traditionele mosselpan, maar streetfood met mosselen om ook de jonge doelgroep mee aan te spreken. Drie mosselrecepten op een rij.

Meer Recepturen

Lees meer over

  • Horecakeuken
  • Menukaarten
  • Recepten
  • Signature dish
  • Borrelhapjes
  • Fingerfood
  • Terras eten
  • Vis en Seizoen
  • Vis en visproducten
  • Foodpairen thee
  • Foodpairing
  • Koelapparatuur
  • Grillapparatuur
  • Kookapparatuur
  • Keukengereedschap
  • Vaatwassers
  • Keukenmanagement
  • Ovens
  • Combi-steamers

Tips voor het maken van een menukaart

Meer over menukaarten
De Saté Index: vraag jij voor jouw saté de juiste prijs?

De Saté Index: vraag jij voor jouw saté de juiste prijs?

Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...

Een selectie van de volledig vegetarische menukaart van Bar Kantoor.

In deze 10 stappen bouw je je menukaart om naar volledig vegetarisch

Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...

Meer over menukaarten

Apparatuur

Meer over apparatuur
Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur

Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur

Koel- en vriesapparatuur staat 24 uur per dag te draaien, wordt dagelijks gebruikt en bevat een grote waarde aan voedingsmiddelen. Als je gaat...

Een professionele vaatwasmachine ontkalken, hoe doe je dat?

Een professionele vaatwasmachine ontkalken, hoe doe je dat?

Het Nederlandse leidingwater bevat van nature kalk. In de ene regio is dat slechts een beetje, in de andere regio een boel. Dan spreken we van hard...

NordCap inspireert en verbindt met nieuw Experience Center

NordCap inspireert en verbindt met nieuw Experience Center

AKE Ideal NordCap is begin dit jaar verder gegaan onder de nieuwe naam NordCap Nederland. Daarnaast opende de premium leverancier van foodequipment...

Meer over apparatuur

Receptvideo's Chef's dish

Meer dishes
Kookvideo Thomas van Santvoort: kabeljauw, paling en schorseneren

Kookvideo Thomas van Santvoort: kabeljauw, paling en schorseneren

Thomas van Santvoort vierde onlangs met een ‘feestweek’ het 5-jarig bestaan van zijn Flicka. Al in het eerste jaar waardeerde Michelin het restaurant...

Meer dishes
  1. Twee Nederlandse restaurants in Europese toplijst 2023 bij Tripadvisor

  2. Sterrestaurant Le Restaurant in Amsterdam sluit de deuren, toekomst ongewis

  3. Sterchef Jef Schuur gastheer Seasonality Symposium voor koks

  4. Twee nieuwe leden voor JRE-Jeunes Restaurateurs

  5. Restaurant Vanderveen pakte Michelinster in april, maar sluit nu de deuren

  6. Sergio Herman opent mogelijk restaurant in bekend Limburgs hotel

Meer restaurantnieuws

3x per week op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je nu in voor de Missethoreca.nl nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap. Laat je inspireren door de video & fotoreportages, recepten, interviews en blogs.
Bekijk vacatures
  1. Restaurant De Kromme Dissel breekt weer record met Michelinster

  2. Jonathan Zandbergen start nieuw concept

  3. Naam beroemd schilderij Van Gogh aangepast na correctie door chefkok

  4. Tweesterrenchef Syrco Bakker opent twee nieuwe restaurants

  5. Marijn van de Worp (ex-Fizzy) verder als chef bij bekend wellnesshotel

Meer nieuws over chefs

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen