
De leiding van de keuken van het restaurant Saam ligt bij chefs Jasper Hermans en Thomas Kooijman met Margot Janse als signature chef. Voor Misset...
De leiding van de keuken van het restaurant Saam ligt bij chefs Jasper Hermans en Thomas Kooijman met Margot Janse als signature chef. Voor Misset...
Het aspergeseizoen is in volle gang. Misset Horeca maakte een rondje langs de restaurants om de creativiteit van de chefs met het ‘witte goud’ in...
Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en...
Sergio Herman bedacht drie borrelhapjes voor bij een cocktail. Ideaal voor de borrelkaart komende feestdagen. Hierbij de recepten.
Geen traditionele mosselpan, maar streetfood met mosselen om ook de jonge doelgroep mee aan te spreken. Drie mosselrecepten op een rij.
Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...
Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...
Koel- en vriesapparatuur staat 24 uur per dag te draaien, wordt dagelijks gebruikt en bevat een grote waarde aan voedingsmiddelen. Als je gaat...
Het Nederlandse leidingwater bevat van nature kalk. In de ene regio is dat slechts een beetje, in de andere regio een boel. Dan spreken we van hard...
AKE Ideal NordCap is begin dit jaar verder gegaan onder de nieuwe naam NordCap Nederland. Daarnaast opende de premium leverancier van foodequipment...
Thomas van Santvoort vierde onlangs met een ‘feestweek’ het 5-jarig bestaan van zijn Flicka. Al in het eerste jaar waardeerde Michelin het restaurant...