nieuws

Evert Thielen gastkok bij Circo Circolo

Restaurant

Evert Thielen, chef-kok en eigenaar van de Gertruda Hoeve, is van 22 tot en met 31 oktober, gastkok bij het tijdelijke circustheaterfestival Circo Circolo in Liempde.

Evert Thielen gastkok bij Circo Circolo

‘Het is de grootste klus van mijn leven’, laat Thielen aan Misset Horeca weten. Tien dagen lang heeft hij zijn restaurant, De Gertrudahoeve in Son en Breugel, op slot gedaan om te koken in een grote circustent van 50 bij 35 meter. In totaal krijgt hij 5000 tot 7000 eters over de vloer van het tijdelijke restaurant ‘Van Streek’. Thema van de eetgelegenheid is streekproducten.

Cateraar ‘Constant in beweging’ in Arnhem heeft de Brabantse kok benaderd om samen met zes van hun koks de streekgerechten te bereiden. De Geertrudahoeve staat bekend om zijn streekkeuken. ‘Ik beschik over een netwerk in het Groene Woud, de regio tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.’ Thielen vindt het een ‘superervaring.’ Naast hapjes als regionale kazen en worst, serveert hij een dagmenu met waarin producten als pastinaak, pompoen, vlees van The Duke of Berkshire en Groene Woud-rund zijn verwerkt.

Het evenement Circo Circolo vindt elke twee jaar plaats. Tal van internationale circusartiesten geven voorstellingen in verschillende tenten op landgoed Velder in Liempde.

Reageer op dit artikel