nieuws

Schouws restaurant promoot eigen bedrijf met glossy

Restaurant

Ondernemers moeten er alles aan doen om in tijden van recessie klanten naar hun zaak te trekken. De kunst daarbij is om op te vallen. Brasserie Maritime uit Zierikzee is op het idee gekomen om een exclusief glossy magazine uit te geven, genaamd “Maritime”.

Schouws restaurant promoot eigen bedrijf met glossy

Het magazine zal op heel Schouwen-Duiveland huis aan huis worden verspreid in een oplage van 15.000 exemplaren. Één van de eigenaren van Brasserie Maritime is Johan Brongers: “Onze menu’s spreken al voor zich, maar toch wilden we iets extra’s doen voor onze gasten. Vandaar dat we deze winter een heuse glossy op de markt brengen: Maritime”. Het gratis magazine is ook op te halen bij Brasserie Maritime aan de Nieuwe Haven te Zierikzee. 10 Uur communicatie, een reclamebureau op Schouwen-Duiveland, heeft het magazine gerealiseerd.

» Download hier een digitale versie

Reageer op dit artikel