nieuws

Bijzonder plafond kookstudio Librije

Restaurant

Librije’s Atelier in Zwolle, de kookstudio in het nieuwe tophotel van De Librije, krijgt een steeds opvallender plafond. Dat laat topkok Jonnie Boer weten in een video-interview met Misset Horeca.

Bijzonder plafond kookstudio Librije

Het plafond van Librije’s Atelier wordt gesierd met handtekeningen en geschreven boodschappen van topchefs. De koks moeten minimaal een Michelinster hebben, of hebben gehad, laat Jonnie Boer weten voor de camera’s van Misset Horeca.

Naast Nederlandse topchefs ‘hangen’ er ook internationale klasbakken aan het plafond van de kookstudio. Zo hebben Paul Bocuse en Gordon Ramsay hun krabbel achtergelaten op het systeemplafond. Uit eigen land zijn handtekeningen zichtbaar van onder andere Moshik Roth en Onno Kokmeijer.

Tip

Bekijk hier de video over het speciale plafond van Librije’s Atelier.

Reageer op dit artikel