nieuws

De Kromme Watergang beste sterzaak

Restaurant

Het kersverse tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat is door de deelnemers aan de actieweek Dining with the Stars verkozen tot beste sterrestaurant van Nederland. Gemiddeld scoort het restaurant van Edwin en Blanche Vinke een 9,2.

De Kromme Watergang beste sterzaak

Als tweede eindigt Boreas** in Heeze. Moshik Roth staat met zjin Brouwerskolkje** in Overveen op plaats drie, Lakes* in Hilversum is de nummer vier en De Leuf** in Ubachsberg sluit de top-vijf van sterzaken af.

Volgens DiningCity.com, de organisator achter Dining with the Stars hebben meer dan 15.000 gasten een review gepost tijdens de kortingsweek. Deze vond plaats van 28 november tot en met 4 december. Actieprijs voor een lunch was 40 euro, voor een diner 55 euro. Tweesterrenzaken vragen een toeslag van 15 euro.

Parkheuvel en Ron Blaauw

De vijf prijswinnaars én Parkheuvel in Rotterdam en Ron Blaauw in Amsterdam verlengen de actie in de periode van 16 tot en met 22 januari. Parkheuvel was het beste bezochte restaurant van Dining with the Stars, Ron Blaauw gaat de boeken in als beste sterrenrestaurant van Amsterdam.

De twee zaken met drie sterren in Nederland – De Librije en Oud Sluis – doen nooit mee aan de actie en zijn daarom ook buiten de stemming gehouden.