nieuws

Facebook Places Deals nog niet in Nederland

Restaurant

Facebook Places Deals is nog niet beschikbaar in Nederland. Gisteren maakte Facebook bekend de check inn dienst waarbij kortingen in onder andere cafés en restaurant in het verschiet liggen, uit te rollen in Europa.

Facebook Places Deals nog niet in Nederland

In eerste instantie gaat het om Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Nederland wordt vooralsnog niet genoemd, zo meldt Techzine.nl op basis van de website TechCrunch.com.

Facebook werkt met Places Deals onder meer samen met Starbucks en Yo Sushi. Consumenten die inloggen bij de Facebook Places dienst kunnen gebruik maken van kortingen of speciale aanbiedingen. Naast horecagelegenheden werkt Facebook ook samen met winkelbedrijven.

Facebook Places Deals is weer een dienst in de snel opkomende lokale kortingsdiensten. Vorig jaar startte Groupon en groeide binnen een jaar uit naar een miljardenbedrijf. Twee weken geleden maakte uitgeefconcern Wegener bekend te starten met Sweatdeal.nl, een website met scherpe aanbiedingen van onder andere horecagelegenheden.

Reageer op dit artikel