nieuws

Inter Scaldes start eigen helikopter servicedienst

Restaurant

Toprestaurant Inter Scaldes in Kruiningen is gestart met een eigen helikopter lijndienst. Gasten kunnen zich laten halen en brengen naar het tweesterrenrestaurant. Bij een reservering regelt Inter Scaldes zelfs een vergunning om bij de gast te landen in de tuin.

Inter Scaldes start eigen helikopter servicedienst

Inter Scaldes beschikt al geruime tijd over een helikopterplatform waar regelmatig gasten uit België, Groot-Brittannië en Nederland gebruik van maken. Dus werd het tijd voor een eigen helikopterlijn, vonden Claudia en Jannis Brevet van Inter Scaldes.

‘Ondanks de crisis is er vooral vanuit de privécategorie veel vraag naar een reis per helikopter naar ons restaurant. Daar zijn we op ingesprongen door een eigen helikopter lijndienst op te zetten. Dat doen we samen met Helicon Service uit Bergen op Zoom’, aldus Claudia Brevet.

Wanneer gasten aangeven gebruik te willen maken van de dienst, verzorgt Inter Scaldes in samenwerking met Helicon de rest. ‘Zo zorgen wij voor een vergunning zodat we bijvoorbeeld in de tuin van een gast kunnen landen’.

De helikopter waarmee gasten van het restaurant worden vervoerd is voorzien van een groot logo van Inter Scaldes. Over de kosten van het arrangement, wordt nog onderzoek gedaan.

Naast haal en brengdiensten zet Inter Scaldes de helikopter ook in om rondvluchten te houden boven Zeeland.