nieuws

InterScaldes beste ‘helirestaurant

Restaurant

InterScaldes is het beste restaurants waar bezoekers met een helikopter kunnen landen. Met dank aan de weidse helihaven in de achtertuin van de Zeeuwse topzaak in Kruiningen. Dat blijkt uit de Quote top-10 van restaurants die het beste te bereiken zijn per rotorbladen of amfibievoortuig.

InterScaldes beste ‘helirestaurant

Na InterScaldes staat Landgoed De Wilmersberg in het Overijsselse De Lutte op nummer twee, gevolgd door Beachclub Zuiderduin in Westkapelle. ‘Wel eerst een handtekeningetje scoren bij de gemeente, vooraleer de rotorbladen in te zetten richting over-the-topconcept van Chris Luken’, beargumenteert Quote de derde plaats van Beachclub Zuiderduin.

Op nummer 6 in de ranglijst staat Château Neercanne in Maastricht van Camille Oostwegen, gevolgd door restaurant De Grië op Terschelling. Het Rotterdamse Hotel New York, te bereiken per watertaxi, vinden we terug op plaats 9.

Reageer op dit artikel