nieuws

Luxemburgse topkok spreekt op symposium Maastricht Culinair

Restaurant

De Luxemburgse topkok Léa Linster van restaurant ‘Léa Linster Cuisinière’ in Frisange treedt op maandag 16 november op als spreekster bij het symposium van Maastricht Culinair.

Luxemburgse topkok spreekt op symposium Maastricht Culinair

Het symposium vindt plaats op 16 november van 15 tot 18 uur in de Maastricht Graduate School of Gouvernance in Maastricht. Maastricht Culinair is een samenwerkingsverband van 18 leden met de missie om Maastricht (inter)nationaal op de kaart te zetten als de gastronomische hoofdstad.

Linster zal haar kijk geven op het thema hospitality. Ze heeft een sterrestaurant en won als eerste (en enige) vrouw de Bocuse D’Or in 1989.

Naast de gastspreekster zullen ook de vijf nieuwe leden die per 1 juli zijn aangetreden, worden geïnstalleerd. Dit zijn Au coin des Bons Enfants, De Harbour Club, De Apostelhoeve, De Bisschopsmolen in Maastricht en Vanille in Eijsden. Verder verschijnt de tweede editie van de restaurantgids van Maastricht Culinair.

Reageer op dit artikel