nieuws

Nieuwe website speciaal voor huiskamerrestaurants

Restaurant

Er is een nieuwe site speciaal voor de markt van huiskamerrestaurants. Met de site Huiskamermenu.nl kunnen gasten huiskamerrestaurants zoeken, reserveren én beoordelen.

Nieuwe website speciaal voor huiskamerrestaurants

Volgens de makers van www.Huiskamermenu.nl is het het enige online platform dat zich specifiek richt op deze niche. Initiatiefnemer achter de site is Mario Brink. Hij heeft het platform opgericht samen met zijn broer en een vriend.

‘Omdat we erg enthousiast zijn over de huiskamerrestaurants die we tot nu toe zelf bezocht hebben. Daarnaast willen we het concept graag toegankelijker maken voor Nederland,’ aldus Brink tegen missethoreca.nl.

Restaurateurs kunnen een account aanmaken en vervolgens hun ‘restaurant’ openen voor de site. Het team van huiskamermenu.nl zal het restaurant vervolgens beoordelen en al dan niet activeren. Als dat gebeurd is kunnen open avonden ofwel aanschuifavonden worden georganiseerd. Gebruik van de site is gratis.

Reageer op dit artikel