nieuws

Ook plannen voor Flo in Den Haag en Den Bosch

Restaurant

De Eden Hotel Group heeft ook plannen om het brasserieconcept Flo te openen en Den Haag en Den Bosch. Nu is er alleen nog een Flo in Amsterdam, maar de openingen voor Flo Maastricht en Den Bosch zijn gepland.

Ook plannen voor Flo in Den Haag en Den Bosch

Flo Eindhoven (102 couverts) opent in juli in het Holiday Inn hotel aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan 1 in de lichtstad. Flo Maastricht (160 couverts) opent begin september, naast het Eden Designhotel in de Stationsstraat. Wanneer de vestigingen in Den Haag en Den Bosch openen is nog niet bekend.

Moderne Flo

‘Flo in Eindhoven wordt een traditionele brasserie volgens het Flo-concept. Flo Maastricht is een pilot om Flo aan te passen aan de moderne tijd. Deze vestiging laat het idee van de traditionele Parijse brasserie wat meer los.’ Dit zeggen Ronald Tombroek, general manager van het Eden Design hotel in Maastricht en Frans Luttmer, general manager van het Holiday Inn hotel in Eindhoven.

Twintig procent van de omzet van een Flo brasserie komt voort uit schaaldieren, zoals het populaire Plateau Fruit de Mer. De gemiddelde besteding bedraagt vijftig euro.

De Eden hotel group is franchisenemer van Flo, een van oorsprong Frans brasserie concept.

Op dinsdag 23 juni vanaf 13.00 uur kunt u live beelden van Flo zien in Misset horeca live.

Reageer op dit artikel