nieuws

Palazzo Rotterdam in teken van goede doel

Restaurant

Palazzo Rotterdam staat dinsdag 24 januari in het teken van het goede doel. De opbrengst van de kaarten van die avond komt ten goede aan stichtingen Maaszicht Rotterdam en Singelzicht Utrecht, die opvang, zorg en begeleiding bieden aan 150 zwerfjongeren.

Palazzo Rotterdam in teken van goede doel

De twee stichtingen mogen één avond gebruikmaken van het volledige arrangement van Palazzo, dus een driegangendiner dat is geïnitieerd door Cees Helder en entertainment.

Bovendien vindt een veiling plaats, waarvan de opbrengst eveneens gaat naar beide stichtingen. Geveild worden onder andere een kookworkshop van Cees Helder en een cursus gastvrijheid door Willem ‘Meneer’ Reimers.

Maaszicht en Singelzicht bieden zorg, onderdak en begeleiding aan 150 zwerfjongeren in de leeftijd van 17 tot en met 23 jaar. Voor het voortbestaan van de organisaties is volgens voorzitter Roel Rol in 2012 500.000 euro nodig.

Kaarten en informatie via veiling@maaszicht.nl of (010) 243 41 41.

Reageer op dit artikel