nieuws

Reeks van topkoks op Wine Professional

Restaurant

Een reeks aan sterrenchefs komt in actie tijdens Wine Professional in Amsterdam begin volgend jaar. Wine Professional heeft onder andere Sergio Herman, Jonnie Boer en tal van internationale koks weten te strikken. Dat blijkt uit de zojuist vrijgegeven line-up van Wine Professional 2009.

Reeks van topkoks op Wine Professional

Tal van Nederlandse en buitenlandse topchefs geven acte de présance tijdens Wine Professional 2009, gehouden van 12 tot en met 14 januari in de RAI in Amsterdam.

Naast de driesterrenchefs Sergio Heman en Jonnie Boer koken verder onder andere Mario Ridder van De Zwethheul, Thorvald de Winter van Apicius, Moshik Roth van ’t Brouwerskolkje, Lucas Rive van De Bokkedoorns, Paul van de Bunt van De Leuf, Erik van Loo van Parkheuvel en Ron Blaauw.

Uit het buitenland zijn vertegenwoordigers van restaurant Adolfo in het Spaanse Toledo aanwezig. Adolfo wordt gezien als een van de bekendste restaurants van Spanje. Verder zijn de internationale koks Jean-André Charial, Christophe Muller, Michel Portos, Camia Massimo en Viki Geunes aanwezig.

Wine Professional loopt parallel aan de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland.

Zie ook de complete line-up hieronder

Reageer op dit artikel