nieuws

Regionale prijs voor Ron Blaauw

Restaurant

Ron Blaauw is de meest markante horecaondernemer van Noord-Holland. De topkok van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel krijgt de titel Meest Markante Horecaondernemer van Noord-Holland 2007.

Regionale prijs voor Ron Blaauw

Dat meldt Koninklijk Horeca Nederland (KHN), mede-organisator van de vakwedstrijd. De jury roemt Blaauw om zijn grote vakmanschap, zo laat KHN in een persschrijven weten. ‘Een ondernemer die zijn gezicht bijna dagelijks bij alle bedrijven laat zien en toch elke dag om 18.00 uur met zijn gezin aan tafel eet’.

Landelijke titel

Met winst in de regionale verkiezing is Blaauw automatisch geplaatst voor de landelijke titel om meest markante ondernemer. Deze wordt eind dit jaar gehouden tijdens het jaarcongres van KHN. Met markant worden horecaondernemers met markante en innovatieve ideeën over het ondernemerschap in de horeca bedoeld.

Spiegeltent

Ron Blaauw is eigenaar van het met twee Michelinsterren bekroonde Ron Blaauw Restaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Daarnaast kookt hij in de spiegeltent van het culinaire evenement Palazzo in Amsterdam. Verder is hij eigenaar van restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen en is hij als mede-eigenaar nauw betrokken bij de herpositionering van het befaamde Amsterdamse horecabedrijf Keyzer.

Zie ook:

Team Ron Blaauw weer compleet

Reageer op dit artikel