nieuws

Topkoks bijeen in Aubergine

Restaurant

Topkoks Maik Kuijpers (Librije), Arlon Mombers (Beluga) en Gijs Wiggers (restaurant La Rive) Komen nog één keer koken bij restaurant Aubergine in Steyl. De drie koks waren allen bij Abergine werkzaam.

Topkoks bijeen in Aubergine

Vanwege het 10-jarige bestaan van restaurant Aubergine komen de voormalige koks nog één keer bij Aubergine een speciale lunch met gerechten uit de keukens van De Librije, Beluga, La Rive, en Aubergine koken in het geheel vernieuwde restaurant.

Vergeten groenten

Vergeten groenten vormen de verbindende schakel van deze lunch. Arlon Mombers zorgt voor het voorgerecht, Maik Kuijpers maakt het tussengerecht, Paul Pollux van restaurant Aubergine verzorgt het hoofdgerecht en het nagerecht is van de hand van Gijs Wiggers.

Reageer op dit artikel