nieuws

Veilingsite voor wijnliefhebbers online

Restaurant

Via Wijnveiling.nl wordt het kopen en verkopen van wijn via het internet kinderspel. Vanaf november is kopen en verkopen van wijn is net zo laagdrempelig als het kopen en verkopen van artikelen via Marktplaats of eBay. Het is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook een stuk goedkoper dan de conventionele veilingzaal.

Veilingsite voor wijnliefhebbers online

Voorheen was de wijnveiling voorbehouden aan een kleine groep verzamelaars die streden om een evenzeer beperkt aanbod van exclusieve wijnen. De online wijnveiling is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor iedereen beschikbaar. Bieden kan vanuit de luie stoel. Anders dan bij de bekende veilingsites heeft Wijnveiling.nl alle expertise in huis om naar behoefte professioneel advies te geven. Het inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend.

Afwisseling

Om wijn te veilen kan de verkoper door middel van een advertentie zijn wijn aanbieden op de website. Dat kan één fles wijn zijn maar ook een of meer dozen, kisten of zelfs complete wijnkelders. Met een eigen account kan de verkoper de biedingen op de voet volgen. Elke veiling is zeven dagen actief, eindigend elke zondag om 18.00 uur. Wekelijks krijgt de bieder daardoor een nieuwe veiling voorgeschoteld. Op die manier zorgt Wijnveiling.nl voor veel afwisseling.

Koper en verkoper goed beschermd

Doormiddel van een speciaal betaalsysteem zijn de koper en verkoper goed beschermd. Hierdoor heeft de koper de zekerheid dat de verkoper er niet met het geld vandoor gaat en de verkoper weet dat het bedrag in veilige handen is.

Reageer op dit artikel