nieuws

Wereldprimeur: restaurant met achtbaan voor gerechten

Restaurant

Europa-Park meldt met de lancering van het loopingrestaurant een wereldprimeur. In het FoodLoop-restaurant worden de bestellingen niet door medewerkers geserveerd maar zorgen achtbanen, met daarin zelfs een dubbele looping, dat de gerechten vanuit de keuken op tafel komen.

Wereldprimeur: restaurant met achtbaan voor gerechten

Het grootste attractiepark van Duitsland nabij de Franse grens opent op 9 april het bijzondere restaurant. Gasten treffen in dit restaurant een halve kilometer achtbaanrails aan. Vanuit de keuken lopen deze in alle mogelijke figuren naar de tafeltjes in het restaurant.

Niet lang nadat er via een van de touchscreens aan deze tafels een bestelling is gedaan, suist vanaf de keuken het eten en drinken naar de gast. Onderweg gaan de gerechten ook nog door een tweetal loopings, zo laat Europa-Park op haar site weten.

Reageer op dit artikel