nieuws

GaultMillau 2013: René Tabbers Gastheer van het Jaar

Restaurant

René Tabbers is door GaultMillau uitgeroepen tot Gastheer van het Jaar 2013. Tabbers, die werkt bij De Treeswijkhoeve in Waalre, ontving zijn award maandag 29 oktober tijdens de Nacht van GaultMillau in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

GaultMillau 2013: René Tabbers Gastheer van het Jaar

‘Rustig, beschouwend, altijd vriendelijk en in het bezit van een enorme dosis mensenkennis’, begon GaultMillau-directeur Jan van Lissum het juryrapport. ‘Hij is helemaal op zijn plaats in dit restaurant van hoog niveau. En een gastheer op hoog niveau is nodig om gasten optimaal te kunnen bedienen.’

Tabbers reageerde trots en verbaasd. ‘Waarom ik ben opgevallen? Geen idee! Ik werk in een ontzettend leuk bedrijf, waar ik alle vrijheid krijg en mag doen en laten wat ik wil. Dank aan de eigenaren daarvoor.’

Vorig jaar werd de award Gastheer van het Jaar gewonnen door Danny Gonzalez van het Wereldmuseum in Rotterdam.

» Bekijk hier de Bijzonder tot Onbetwistbare top GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Nieuwkomers in GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Veelbelovend lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Prijs/plezier lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Lievelingsadressen van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Aziatische lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Italiaanse lijst van GaultMillau 2013

Reageer op dit artikel