nieuws

Nadine Mögling van Bij Jef* SVH Meestergastvrouw

Restaurant

Nadine Mögling is SVH Meestergastvrouw. De gastvrouw van sterrestaurant Bij Jef in Den Hoorn op Texel slaagde 7 november cum laude voor haar proef, aldus SVH-secretaris Carsten Klint. Mögling werd eerder dit jaar door Culinaire Saisonnier benoemd tot beste gastvrouw van Nederland en België.

Nadine Mögling van Bij Jef* SVH Meestergastvrouw

Het is op het zakelijke vlak een prima jaar voor Nadine Mögling van het met één Michelinster bekroonde restaurant Bij Jef in Den Hoorn op Texel. Eerst uitgeroepen worden tot beste gastvrouw van Nederland en België, en daarna cum laude slagen voor een SVH-Meesterproef.

D’Couvert-prijs

De eerste prijs, een initiatief van vakblad Culinair Saisonnier, won ze in april. Mögling werd tot beste gekozen door een deskundige jury en ontving de daarbij behorende D’Couvert-prijs.

Meesterproef

De titel SVH Meestergastvrouw mag ze dragen sinds donderdag 7 november. Die dag slaagde ze voor haar Meesterproef. ‘Cum laude’, aldus SVH-secretaris en jurylid Carsten Klint.

Mögling werd verder gejureerd door twee Meestergastheren: Maikel Ginsheumer en Johan Kragtwijk (die ook SVH Wijnmeester is).

De officiële inauguratie van Mögling vindt plaats op een later tijdstip.

Reageer op dit artikel