nieuws

Brabantse topchefs slaan handen ineen

Restaurant

Vanaf januari gaan 29 Brabantse chefs samenwerken in ‘Noord-Brabant Culinair’. De restaurants willen van elkaar leren, elkaar inspireren én meer gasten interesseren voor de betere keuken. Bij de 29 deelnemers zitten diverse sterzaken, waaronder De Lindehof in Nuenen en De Treeswijkhoeve in Waalre.

Brabantse topchefs slaan handen ineen

Ook Boreas (Heeze), Avant-Garde van Groeninge (Eindhoven), Cordial (Oss), De Karpendonkse Hoeve (Eindhoven), De Zwaan (Etten-Leur), Mijn Keuken (Wouw), Noble (Den Bosch), Sense (Den Bosch) en Wollerich in St. Oedenrode. In totaal gaan 29 restaurants samenwerken.

‘Wij willen samen een podium vormen voor het culinair cultureel erfgoed van Brabant,’ zeggen de chefs in een persverklaring.
‘We hebben allemaal hoogwaardige, duurzame en verrassende kwaliteiten op culinair gebied en we hebben gastheerschap hoog in het Brabantse vaandel staan.’

In installatie van ‘Noord-Brabant Culinair’ is op 12 januari 2015 op het Provinciehuis. De voorzitter is Bob Hutten van de gelijknamige cateraar.

Reageer op dit artikel