Restaurant bedreigt gast na slechte recensie

Restaurant bedreigt gast na slechte recensie

'We gaan jou en je familie afmaken', zo schreef een Italiaans restaurant uit Groningen als reactie op een slechte recensie van Eithel Conquet op de website iens.nl.

Conquet vertelt aan Dagblad van het Noorden dat hij er met zijn vriendin die avond daarvoor had gegeten. 'We werden hartelijk ontvangen.' Maar daarna verliep de avond teleurstellend. 'Glazen zaten onder de vlekken en op het bestek zaten gebruikssporen.' Het eten was volgens de gast ook niet goed. Het zou te weinig zijn geweest en verse groenten ontbraken. Conquet zou de bediening er op hebben willen aanspreken, maar vond geen gehoor omdat die druk was met een andere tafel, zo meldt hij.

Recensie

Bij thuiskomst besluit Conquet zijn teleurstelling over het restaurant online te zetten. Een dag later ontving hij een reactie op zijn Facebookpagina. Conquet deed aangifte bij de politie wegens bedreiging. De politie bevestigt dat het bericht via de account van het restaurant is verstuurd, maar omdat daar meerdere mensen werken, doet ze geen onderzoek naar de zaak. 'Mochten we aanvullende informatie krijgen, dan duiken we alsnog in deze zaak.' De restauranteigenaar zegt in een reactie richting de regionale krant, niets van de kwestie af te weten.