nieuws

Yada Yada Market heropent 1 april

Restaurant

Yada Yada Market gaat 1 april weer open. De indoor foodmarkt moest afgelopen november, een paar weken na opening, al weer sluiten omdat het pand moeilijk te verwarmen bleek. Dat is nu verholpen en er is tevens nog ruimte voor nieuwe outlets.

Yada Yada Market heropent 1 april

De foodmarkt in Zaandam ging in november van het vorig jaar groots open en wist namen als The Rough Kitchen, Coffee Roasters en Par Hasard te strikken. Een paar weken later ging echter alles al weer dicht te gaan omdat de ruimte nog te moeilijk te verwarmen bleek.

Opening groots vieren

Dat is nu verholpen en 1 april 2016 opent Yada Yada definitief haar deuren. De opening wordt groots gevierd in het weekend van vrijdag 1 april tot en met zondag 3 april. Geïnteresseerde standhouders kunnen zich nog aanmelden.

Aantal plekken beschikbaar

De markt van ruim 2000 vierkante meter biedt ruimte aan 90 outlets. Stands waaronder Raw42, Par Hasard, Britt en Bien, Maggie’s Dumplings, The Rough Kitchen, Berocky, Crêperie OuiOui en Coffee Roasterers hebben al een plekje in de historische markthal bemachtigd. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor marktkramen in de categorieën art, jewelry, fashion, gadgets, beauty en food.

Reageer op dit artikel