nieuws

Interieur BoatHouse Almere vernieuwd

Restaurant 1498

BoatHouse Almere heeft in januari een complete metamorfose ondergaan. Aardse kleuren, donkere vloeren en de bar als nieuwe eyecatcher staan centraal in het nieuwe interieur van het restaurant, dat onderdeel is van Debuut.

Interieur BoatHouse Almere vernieuwd
Interieur BoatHouse Almere vernieuwd.

Het restaurant aan de Noorderplassenweg in Almere, een van 17 horecaconcepten van horecagroep Debuut, was in januari gesloten om de restyling te ondergaan. Inmiddels is BoatHouse Almere weer geopend voor publiek.

Aardse kleuren en mix van stijlen

De vertrouwde, gemoedelijke, huiselijke en gastvrije sfeer is in stand gebleven, maar het restaurant aan het water heeft een heel nieuwe look & feel gekregen. De houtkleuren hebben plaatsgemaakt voor zachte aardse kleuren, met veel groen en blauw. De vloeren zijn diep donker gekleurd en de witte kozijnen zijn verdwenen. Er is gekozen voor een mix van verschillende stijlen meubilair, een fraaie leestafel en de bar is de nieuwe eyecatcher.

Lees ook: Debuut naar Amsterdam met Capital C

Link naar waterrijke omgeving

‘Na tien jaar werd het tijd om onze gasten in een vernieuwd interieur te ontvangen’, zegt Sjoerd van Barneveld, Marketingmanager van Debuut. ‘Verrassende decoratie en verlichting past bij de nieuwe stijl, maar steeds is er een link naar de waterrijke omgeving. Onze gasten zullen meer contact met buiten ervaren door de nieuwe zichtlijnen. De natuur komt door de authentieke materiaalkeuze nabij. Buiten wordt binnen. Ook de zalen en het terras hebben een make-over gekregen. BoatHouse is klaar voor de toekomst.’

Over BoatHouse Almere

BoatHouse Almere ligt aan de Noorderplassen in Almere. Het gebouw doet denken aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer, aan de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren. Onlangs is BoatHouse door Toptrouwlocaties genoemd in de top drie van beste trouwlocaties in Flevoland.

Lees ook: Debuut op plek 42 in Misset Horeca Top 100 grootste bedrijven en merken.

Foto's

Reageer op dit artikel