nieuws

Nieuw terras voor FG Food Labs van François Geurds

Restaurant 2938

Sterrestaurant FG Food Labs in Rotterdam, één van de restaurants van tweesterrenchef François Geurds, heeft een nieuw terras. Het restaurant in de Hofbogen heeft tachtig zitplaatsen waar gasten kunnen lunchen of dineren.

Nieuw terras voor FG Food Labs van François Geurds

Naast de tachtig stoelen heeft het terras van het sterrestaurant FG Food Labs van François Geurds twee borreltafels. De terrastafels zijn van teak, de banken van bilinga en de borreltafels van sourwood. Het bedrijf Big Pillows heeft het terras van FG Food Labs ontworpen.

François Geurds

François Geurds startte in het voorjaar van 2014 met FG Food Labs. De FG Group beschikt als enige in de Nederlandse gastronomie over een eigen smaaklaboratorium. In hetzelfde jaar nog waardeerde Michelin FG Food Labs met een Michelinster.

FG Food Labs -ontworpen designbureau King Kongs- wordt geroemd om zijn ontspannen sfeer, vergelijkbaar met die van een Spaanse bodega. De zaak kent geen kledingvoorschriften. Op gympen ben je er net zo welkom als op naaldhakken. De ultieme eetbeleving is niet gebonden aan een dress code, da’s onze stellige overtuiging.

Terras FG Food Labs Francois Geurds

FG Food Labs is 7 dagen per week geopend voor zowel lunch als diner. Gasten kunnen er een all-in lunch reserveren voor 60 euro. Dit is inclusief amuses en drie wijnen. Koffie en thee en friandises.

Naast Food Labs heeft Geurds ook FG Restaurant, FG Bistro en FG Okonomiyaki Bar. Recent voegde hij er een eigen bonbon-lijn aan toe; FG Chocolate Factory. De bonbons –gemaakt van premium cacao, zoals de chef François Geurds zelf liet weten – zullen verder gaan dan we nu kennen. ‘Ik gebruik allerlei (on)denkbare vullingen. De bonbons zijn te koop bij  FG Restaurant**, FG Food Labs* en FG Bistro (Bib Gourmand). De bonbons zijn per 6, 9, 12 en 24 stuks te koop.

Reageer op dit artikel