nieuws

Nieuwe vestiging én take-away voor Happy Italy in Rotterdam

Restaurant 2602

Happy Italy maakt een tweetal nieuwe stappen. In het nieuwe KPN hoofdkantoor in Rotterdam komt in het najaar een grote Happy Italy vestiging. Daarnaast lanceert de snel groeiende horecaketen een nieuwe take-away formule, ‘Happy Italy To Go’.

Nieuwe vestiging én take-away voor Happy Italy in Rotterdam

De eerste vestiging wordt na de zomervakantie aan de Lijnbaan in Rotterdam geopend. Het partnership met KPN noemt Happy Italy een mooie mijlpaal in haar korte geschiedenis. ‘Het is immers een prachtig compliment dat een modern telecom en technologie bedrijf als KPN de jonge formule opneemt in zijn nieuwe hoofdkantoor.’ In het interieur zullen kenmerkende elementen uit de rijke historie van telecom een rol spelen. Daarnaast worden op een leuke manier gadgets en nieuwe technische snufjes in het concept verwerkt.

Happy Italy To Go

Happy Italy To Go is de nieuwste aanwinst in de Happy Italy familie. Het is het allereerste Italiaanse take-away restaurant waar je behalve afhalen, ook kunt zitten. Op de kaart vind je naast de Happy Italy classics ook vele nieuwe gerechten en nieuwe to go dranken, zoals  koffies en milkshakes. Happy Italy To Go zal snel uitbreiden in winkelcentra, stationslocaties en op andere high traffic plekken. ‘Het is een volledig nieuw concept, maar met een zeer herkenbaar Happy Italy dna.’

Happy Italy  draait op grote volumes voor zeer redelijke prijzen. Pizza’s staan op de kaart vanaf 4,95 euro tot maximaal 9,95 en pasta-gerechten beginnen bij dezelfde prijs en gaan tot maximaal 10,95 euro. Happy Italy

De keten noemt zichzelf The Fast Italian. Volgens eigenaar Daniel de Blok werkt het restaurant met alleen maar verse producten. ‘Geen E-nummers, geen kleurstoffen. De pasta maken we zelf in onze productiekeuken’ De eerste vestiging startte in Rotterdam, de thuishaven van de Restaurant Management Groep.

Daniel de Blok kennen we onder meer van zaken als De Fabriek (zijn eerste), Boudoir, de Martini Bar, Dylan’s, Zotter, Sorbonne, De Heeren Eetcafe, strandzaak Cinq en van Post Rotterdam.

 

Reageer op dit artikel