nieuws

Loetje opent tweede biefstukrestaurant in Rotterdam

Restaurant 11195

De biefstukketen Loetje opent een tweede locatie in Rotterdam. Naast de locatie in Zuid op de Wilhelminapier om de hoek bij Hotel New York, opent er ook een Loetje aan de Binnenrotte 192 in hartje Rotterdam. Dit is dicht bij de Markthal en de Laurentskerk.

Loetje opent tweede biefstukrestaurant in Rotterdam

Loetje Rotterdam centrum  is niet de enig locatie waar zich nieuwe restaurants vestigen. Er komen ook biefstukzaken bij in Leeuwarden, Alkmaar, Almere, Breda en Reeuwijk.

Loetje Rotterdam

De eerste Loetje van Rotterdam – Loetje Kop van Zuid – zit aan de Antoine Platekade 1013-1021, op de Wilhelminapier. Aan de voet van de Rijnhavenbrug, direct onder de woontoren Montevideo. Deze locatie is vorig jaar van start gegaan, in april 2017 in het voormalige Ketelbinkie. Het zusje komt aan de Binnenrotte in Rotterdam Centrum.

Het biefstuk-restaurant opent begin 2019 haar deuren, zo laat de keten weten op haar website. Over de locatie zeggen ze zelf: ‘Binnenrotte is een gezellige straat in het centrum van Rotterdam waar je van alles kunt beleven. Zo kan je de indrukwekkende Markthal bekijken of lekker over de markt struinen. En binnenkort kun je er dus ook de lekkerste biefstuk eten.’ Het betreft hier het voormalig KPN-gebouw.

Loetje is al begonnen met het werven van personeel. Deze medewerkers worden dan in de andere filialen ingewerkt. De zoektocht gaat van kok, tot barman tot supervisor bediening.


>> Meer lezen over Loetje