nieuws

16 restaurants gaan de strijd aan in Poké Contest

Restaurant 871

16 restaurants gaan de strijd aan in Poké Contest

Deliveroo organiseert de ‘Poké Contest’. Zestien restaurants gaan met elkaar de strijd aan voor de meest bijzondere, kleurrijke en unieke Poké bowl van Nederland.

Het winnende restaurant draagt een jaar lang de prestigieuze titel ‘Winnaar Poké Contest 2019’. Restaurants dagen elkaar uit en creëren ieder een speciale poké bowl waarbij niets te gek is. Met toppings van snoep tot kleurrijke bloemen vechten zij voor de titel ‘Winnaar Poke Contest 2019’. De winnaar wordt bepaald door volgers van de social media kanalen van Deliveroo. De eerste twee stemrondes vinden plaats op 15 en 16 april via Instagram. Daarna verplaatst de competitie naar Facebook waar iedereen kan stemmen op hun favoriete bowl. De winnaar wordt op 23 april bekendgemaakt. Alle bowls zijn van 15 tot en met 30 april te bestellen via de app van Deliveroo.

Poké bowl

Poké bowl is een traditioneel gerecht uit Hawaï en wordt geserveerd in een kom met verse vis en groenten. Inmiddels is de poké bowl razend populair in Nederland. In de grote steden zijn er inmiddels al verschillende Poké restaurants te vinden.

Deelnemende restaurants:

 1. Sushito, Amsterdam
 2. Temakery, Amsterdam
 3. The Poké Market, Amsterdam
 4. Jamin, Amsterdam
 5. Guilty Amsterdam, Amsterdam
 6. Ritos, Amsterdam & Utrecht
 7. Miyagi & Jones, Arnhem
 8. Kahuna, Breda
 9. Hoki Poké, Breda & Tilburg
 10. Pokay, Delft
 11. The Poke Bar, Den Haag
 12. Ohana, Den Haag
 13. Miss Temaki, Eindhoven
 14. Poke Bowls Soups & Salads, Leiden
 15. The Poké Box, Rotterdam
 16. Poké Bowl Original, Rotterdam
Reageer op dit artikel