Sizzles Apeldoorn betrekt pand van De Sociëteit

Sizzles Apeldoorn betrekt pand van De Sociëteit
Copyright: De Sociëteit Apeldoorn

Restaurant Sizzles in Apeldoorn gaat in het voorjaar verhuizen. 'Wij zijn zeer verheugd dat we volgend jaar intrede zullen doen in het pand van De Sociëteit.  Zowel de ligging nabij het park als de uitstraling van dit prachtige gebouw spraken ons enorm aan, licht Esther Habers van Sizzles toe.

Voor de begeleiding van het hele traject schakelden Esther en Leon Habers conceptbureau Zware Jongens in voor de conceptontwikkeling, het interieurdesign en de visuele identiteit. Het ondernemersduo wil nog niet uit de doeken doen wat ze straks precies gaan doen. ‘Wat wel vaststaat is dat we met veel respect voor de ziel en het karakter van het pand te werk zullen gaan. Verder zal de zaak verschillende aspecten kennen, met elk een eigen ervaring en aanbod. Denk aan private dining, een coole bar, een terras, een restaurant en een dining experience. Sizzles is wat het is nu. De ziel daarvan zal straks zeker mee voelbaar zijn, maar het wordt zeker compleet anders. Zo ook de naam. Alles is momenteel in volle ontwikkeling en neemt de juiste vormen aan,’ licht Diederik van Lieshout van Zware Jongens een tipje van de sluier op.

Sizzles ApeldoornHet huidige restaurant blijft intussen uiteraard gewoon geopend met dezelfde passie als altijd. ‘Ook ons team is enorm verheugd en enthousiast over de stap die we gaan zetten. Het enthousiasme is niet te stuiten. Wie weet proef je de komende maanden soms zelfs al iets van ‘het nieuwe Sizzles’. Al zullen we dat uiteraard niet altijd verklappen.” bekent Habers.