Albert Heijn 'verkoopt' korting bij Beren restaurants

Albert Heijn 'verkoopt' korting bij Beren restaurants

Albert Heijn heeft geen restaurantactie meer met TheFork (Iens), maar wel met De Beren. Klanten van de supermarktketen kunnen  vouchers kopen voor een gratis tweede driegangenkeuzemenu bij een Beren-restaurant naar keuze.

Zegels sparen is niet nodig voor deze restaurantactie waarbij gasten een tweede menu gratis krijgen. Online of in de winkel een voucher kopen voor 23 euro (goed voor een driegangendiner voor 2 personen) is voldoende. Nederland telt 42 Beren-restaurants. 

De vouchers zijn bij AH winkels te koop tot en met 15 december 2019, online tot en met 29 december. Reserveren is verplicht en de vouchers zijn in te wisselen vanaf 21 december 2019 tot en met 31 maart 2020. Op de zaterdagen kunnen consumenten niet van deze actie gebruik maken. Ook officiële feestdagen en Valentijnsdag 2020 zijn uitgesloten. Alle Beren restaurants doen mee, behalve de Beren Boot in Rotterdam. De korting geldt alleen op het menu; niet op de drankjes.

Restaurantactie AH de Beren

Fletcher

Niet alleen De Beren heeft een voucher-actie lopen bij de supermarkten van Albert Heijn. Ook hotels van Fletcher bieden een tweede high-tea, high wine of high beer gratis aan door middel van een voucheractie. De meeste hotels doen ook mee met een dineractie waarbij een tweede menu gratis is. Hiervoor moeten gebruikers wél een volle spaarkaart hebben.

Eerder dit jaar konden klanten van beperkt aantal Albert Heijn supermarkten ook sparen voor restaurantkorting, via Dining City. Dit ging om een bedrag van 25 euro korting. Deze korting kan nog tot eind januari 2020 verzilverd worden bij de deelnemende restaurants. Ook bij deze actie is de zaterdag uitgesloten van deelname.

Klanten die een dergelijke waardebon willen verzilveren moeten minimaal met twee personen een driegangendiner nuttigen bij deelnemende restaurants. De bon wordt in mindering gebracht op de totale rekening. Er doen ongeveer 100 restaurants mee.

AH: al vaker tickets voor een diner verkocht

Vanaf begin mei tot 2 juni 2019 verkocht Albert Heijn landelijk restaurantdeals van Heerlijk.nl. Deze tickets werden zowel in de supermarkten zelf als online verkocht.