Drama voor sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve

Drama voor sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve

Een drama voor tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre. Op 27 november, de ochtend na de persconferentie, sloeg er in de keuken de vlam in de pan. Eigenaren Anne-Laura en Dick Middelweerd verwachten in ieder geval de komende twee weken dicht te zijn als gevolg van de brand.

De eigenaren van het tweesterrenrestaurant laten weten dat door de brand in de keuken een onwerkbare situatie is ontstaan. 'Gelukkig is er niemand gewond geraakt en kunnen wij aan de slag om de schade te gaan herstellen.'

Reserveringen vervallen

Het restaurant zegt de gasten op de hoogte te stellen over wanneer ze de deuren weer zullen openen. De reserveringen voor aankomende week zullen komen te vervallen.

Team de treeswijkhoeve
Dick en Anne-Laura en hun team.

Ook bedankt het echtpaar op social media de medewerkers, de brandweer én de burgemeesters van Valkenswaard en Waalre voor het adequate handelen en de geweldige inzet om de brand onder controle te krijgen. Daarnaast bedankt het de gasten, vrienden, buren, familie en leveranciers voor de talloze lieve en opbeurende berichtjes.

Hart onder de riem

Op social media gaat een post rond waarin de ondernemers een hart onder de riem wordt gestoken. 'Hoe gaan de feestdagen eruit zien? Houden collega’s het vol?', staat er in de post. 'En dan staat ineens je keuken in lichterlaaie. Een vlam in de pan en dus nu dicht. Wij wensen Dick, Anne-Laura en alle medewerkers veel liefde toe. Steken jullie ‘De Trees’ ook een hart onder de riem? Like = steungroet. En als ze dan straks weer open zijn, bestellen we natuurlijk massaal de Trees voor Thuis lekkernijen. Dikke aanrader, namelijk.'